dxy32 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, mam pewne pytanie do społeczności. Mianowicie, od czasu do czasu śni mi się widok zza okna, bądź najbliższego mi otoczenia i nad horyzontem pod kontem prawie 90* wznoszą się i spadają (rozbijają) się samoloty - w większości pasażerskie. Jako iż jest to sen nie wiem ile jest ich dokładnie ale to spora ilość. Jestem w tym śnie "zablokowany" lecz posiadam pewną świadomość. Obudzić może mnie tylko głośny budzik. Słyszałem wśród znajomych że też mają podobne sny. Miał ktoś z Was coś takiego? Odnośnik do komentarza
Haritirox Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie, lecz widziałem podobne "wizje" w oszukać przeznaczenie. Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Podświadomie może boisz sie latać samolotem gdyż myślisz że sie rozbijesz ? smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
tls01 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ten sen może oznaczać, iż w niedalekiej przyszłości dojdzie do wojny, w której będziemy bombardowani Boeingami. Pamiętaj, że sny trzeba traktować poważnie. ㅈㅈ. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odkąd wstaje o 5/6 to nic mi się nie śni a tym bardziej boeingi. Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ten sen może oznaczać, iż w niedalekiej przyszłości dojdzie do wojny, w której będziemy bombardowani Boeingami. Pamiętaj, że sny trzeba traktować poważnie. mam nadzieje ze trollujesz sny to tylko sny, choc one moga przekazywac to, co jest ukryte gleboko w podswiadomosci, to nie nalezy ich brac na powaznie WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
tls01 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 mam nadzieje ze trollujesz sny to tylko sny, choc one moga przekazywac to, co jest ukryte gleboko w podswiadomosci, to nie nalezy ich brac na powaznie Myślałem, że w mojej wypowiedzi da się wyczuć ironię. Tak, to był troll. ㅈㅈ. Odnośnik do komentarza
Raise the Phend Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Myślałem, że w mojej wypowiedzi da się wyczuć ironię. Tak, to był troll. Nie, to nie był troll. @Topic. Sen to tylko sen. Może niedługo będziesz gdzieś leciał? Odnośnik do komentarza
Ni0sz3K Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Człowieku jakbyś znał moje sny to byś mógł się zastanowić czy wszystko jest w porządku. Boisz się latać samolotem ? Myślisz o nich przed snem ? oglądasz "katastrofy w przestworzach" ? Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To jest prostszy mechanizm niż ci się wydaje. Im częściej będziesz myślał o tym i wmawiał sobie, że właśnie to ci się ciągle śni, tym częściej będziesz takowy sen miał Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To jest prostszy mechanizm niż ci się wydaje. Im częściej będziesz myślał o tym i wmawiał sobie, że właśnie to ci się ciągle śni, tym częściej będziesz takowy sen miał Exactly, taki patent stosowałem jeszcze za gnojka w przedszkolu, teraz juz nie daje rady tego utrzymac . Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mi się jakiś rok temu też sniły, ale helikoptery wojskowe jak wybuchały tuż za moim oknem, nie można było wychodzić z domu itd. Śniło mi się to 7 dni, ale nie wiem czemu, ale potem już było normalnie. Odnośnik do komentarza
Sayed Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja z kolei borykalem sie z koszmarem ktory dotyczyl piekla i to doslownie.Niemal identyczny sen powtarzal sie kazdej nocy.Bylo to dobre kilka lat temu lecz kilka szczegolow utkwilo mi w pamieci.Pamietam lawe,jakies wysepki i zdeformowana postac.Mysle ze mialo to zwiazek z gra gothic a wlasciwie ze ''sciacym'' Odnośnik do komentarza
Avalione Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jedyny jaki miałem sen podobny do tego, to śniło mi się, że patrzałem przez okno i ludzie byli wyrzucani w powietrze i rozbijali się o mój dom przy tym ginąc. Ciekawe co to może oznaczać? :p Odnośnik do komentarza
Norbertsons Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @Avalione Że Twój dom jest nawiedzony! Potraktuj ten sen poważnie. @DaxiPL Nasz kolega chyba boi się latać samolotami. Odnośnik do komentarza
dxy32 Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 @topic nie boję się latać samolotami, latałem kilka razy i za każdym razem było ok. Nie planuję nic w przyszłości. Po prostu Odnośnik do komentarza
Whx. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Za dużo żeś się naczytał o smoleńsku. Odnośnik do komentarza
dxy32 Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @ Ni0sz3K tak, lubię ten serial Ale nie czuję jakiegoś strachu przed lotnictwem, jego oglądaniem itd. Odnośnik do komentarza
Saveti Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Kres twojego życia dobiega końca. Czas odejść od komputera i porozmawiać z rodziną oraz znaleźć jakąś dziewczynę żeby poruchać. Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ja widziałem dinozaury, goniły mnie psy a nawet beształem sąsiadke, co później tak było. Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.