pawelpno Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W royal quest steam mam tam gotowe konto jak można zmienić konto bo grałem w to wcześniej niż to było na steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokize Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 jestem w szoku i nie wiem o co ci chodzi, ale strzelam że miałeś na myśli to: 1. jeżeli grałeś wcześniej w RQ niż był na steam, to znaczy że grałeś w wersje Polska lub Rosyjską, a wersja na steam jest wersją tylko amerykańską 2. Jeżeli grasz w jakąś grę przez steam to nie da rady zmienić konta [ chyba że klient jest zewnętrzny co jest tylko chyba w 5 grach na steam RQ sie do nich nie zalicza ] Jeżeli pomogłem to ty tez możesz mi i całemu światu pomóc czytając to co wysyłasz w internet, bo tego czegoś co ty nazywasz zdaniem nie da się zrozumieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.