Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Istnieje Cheat Na Kopiowanie Itemów ?

Gips89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się dowiedzieć czy istnieje jakiś cheat na kopiowanie itemów? Nie chodzi mi o itemy z +.... Chodzi mi np. O liście lub łzy bogini... Istnieje taki chack? Jeśli nie, to czy chciałby się ktoś w to pobawić i zrobić takiego cheata

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przydatna byłaby taka dyskusja na Forum, ze względu na to, że rzeczywiście musi coś takiego być ^ ^

Na każdym serwie musi stać sklep lub 2 z taką samą nazwą i tymi samymi itemami. Problem w tym, że tych itemów jest zawsze pełno w sklepie, dajmy na to - Jak ktoś zrobił coś takiego, że wystawił sobie 2 sklepy białych pereł, a później po tym jak się skończyły (bo po 7kk sellał) zrobił kolejne 2 sklepy ^ ^. Według mnie to za sprawą chinolów coś powstało i jest płatne, lub udostępnione w necie (ale po chińsku). Może ktoś się uczy chinskiego i pobrał se lub kupil tego hacka i teraz jeździ z nim na każdym serwie ; /   .

Jak nie wierzycie z tymi sklepami to mogę wstawić SS. Słowo, że bez PAINTA ^ ^   ani innych programów "graficznych".

• Dodaj nową pozycję...