OskarP18 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam Kiedyś pobrałem moda (aslaina do wota 9.3) i Dzisiaj go odinstalowałem i folder res mods został wyczyszczony (pusty) i wota nie da się uruchomić wyskakuje coś takiego (zdjęcie poniżej) jak by ktoś mógł proszę o wysłanie folderu res mods Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopi1978 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem to, co napisałeś. Jednakże katalog res_mods nie powinien być pusty. Nawet, jeśli chciałeś wyrzucić wszystkie mody, to w tym katalogu powinien znajdować się podkatalog o nazwie 0.9.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OskarP18 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odinstalowałem tego moda ale także usuneło mi cały folder res_mods Nie wiem co robić Jak by się dało i jak grasz w wota to czy możesz mi przesłac ten cały folder res_mods ^-^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canna. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odinstalowałem tego moda ale także usuneło mi cały folder res_mods Nie wiem co robić Jak by się dało i jak grasz w wota to czy możesz mi przesłac ten cały folder res_mods ^-^ Utwórz w folderze gry folder res_mods a w nim folder 0.9.3, powinno działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OskarP18 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dzięki Wszystko Działa jak należy : Jeszcze raz Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W folderze z grą utwórz folder Res_mods, a w nim 0.9.3. Jest to niezbędne do uruchomienia gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OskarP18 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wiem Kolego u góry mi to napisał ale i tak dzięki że piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Btw plik readme jest niepotrzebny. I wszystkie fildery z ijnym numerkiem niz obecny patch rowniez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.