Kobcon Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 EMU EVOLUTION SEASON 4 EPISODE 6 Serwer w miarę świeży, ma max 3 dni. Spoty po 5 moobów. Drop z wypadajek do wind +9 i odpowiedniki. ONLINE 40+ w tym momencie. Gram od 1h więc wiele nie jestem w stanie napisać. Website: www.emuevolution.comBeat the rush, DOWNLOAD now at: http://emuevolution.com/index.php?page_id=downloadsServer Statistics:- 25x Experience Rate- 30% Drop Rate- 400 Max Level- Reset Stats: Yes- Clear Inventory: Yes- 32767 Max Stat- NO FULL OPTION ITEM- NO CUSTOM ITEMS- Friendly GM Staff- Nice Forum Community- 24/7 Online- Lag Free- Long Term ServerUsefull In-Game Player Commands:- /post - For Global Message- /addstr - To add stats to Strength- /addagi - To add stats to Agility- /addvit - To add stats to Vitality- /addene - To add stats to ENERGY- /addcom (ONLY FOR DL) - To add stats to COMMAND Odnośnik do komentarza
Wojtas90 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 siemka all polecam server WojtekBK ;] Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
rafal0009 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zero powodzenia za niski exp tego typu gowna jest za duzo Odnośnik do komentarza
MaThreeX™ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Brak jakiegokolwiek antyhacka. Brak słów. Odnośnik do komentarza
oski3344 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja jednak z czystym sumieniem polece serverek,gram z koleszka i gra sie przyjemnie co prawda Filipinczycy troszke draznia,ale daje to motywacje do tego aby expic i w pozniejszym etapie gry prowadzic niezłe walki:),co do zabezpieczen to raczej nie nie uzywam hackow,wiec ciezko mi stwierdzic czy takowe zabezpieczenia sa czy tez nie,ale nie widzialem nikogo z hackami,oraz nikt nie zglasza tego na lokalnym forum servera.Dażac do consensusu zapraszam wszystkich polskich graczy aby stworzyc fajna polska gildie,i pokazac filipinczyka gdzie ich miejsce .Jezeli ktos zdecydowal by siie na granie i miałby jakies pyytania prosze pisac pw tutaj na forum bądz w gdzie CasaSUm.Pozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza
Kobcon Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Polacam - ONLINE cały czas na poziomie 40-50. Odnośnik do komentarza
carlosmuo Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Miło się gra. Mamy Gildie Polską . Gm często w grze , online zawsze dosyć sporo. Więc wbijajcie Odnośnik do komentarza
kolba1957 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Witam panowie mam problem zamierzam zagrac na serwie ale mam problem z instalacja nie chce mi zainstalowac klienta mial ktos podobny problem?? cos takiego mi pisze https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10699154_727460207344516_257319122_n.jpg?oh=781547136b209bf8f94dbe67191cc48b&oe=5450993B&__gda__=1414550950_582010bab0f405b9cf1976f67fd030dd Odnośnik do komentarza
oski3344 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ktorego klienta sciagałeś z sound czy bez? wiem ze bez sound działa bez zarzutu pozdro! Odnośnik do komentarza
kolba1957 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 obydwa i dalej cos takiego wyskakuje Odnośnik do komentarza
oski3344 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Spróbuj zainstalowac na dysku C,teraz probowalem instal zrobic na innym dysku wyskoczylo mi to samo,nie wiem dlaczego;p Odnośnik do komentarza
Diomedes Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Zapraszam wszystkich na server,gra sie naprawde ciekawie.Mamy Polska gildie z która smiało mozemy walczyc na Cs.Server cały czas sie rozwija,z dnia na dzien coraz wiecej ludzi online.Nie dajcie sie zmylic donatem,donat na servie nei istnieje mozna zdobyc pkt tylko za vote.Adminowi jak i Gm-om zalezy na serverku cały czas online chetnie pomagaja,na servie rowniez sa liczne eventy,serv naprawde rozkwita serdecznie zapraszam sprawdzcie sami! Odnośnik do komentarza
Smiejas Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Powiem tak...jest polska gildia, spoty nie sa przegiete wiec lvl leci dosyc spokojnie. Drop wypadajek OK, sphinx, plate i spirit od +7 do +9. Moze bolec tylko 550pkt po RR ale nie ma nic lepszego z takim expem Wigle - JonHson BK 310+ Guild Libra, PANCERNI, RedRain, EternoBR, BLKpearl serwery prywatne nick Khamus, KazzZ Odnośnik do komentarza
kolba1957 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam panowie mam problem zamierzam zagrac na serwie ale mam problem z instalacja nie chce mi zainstalowac klienta mial ktos podobny problem?? cos takiego mi pisze https://fbcdn-sphoto...f1976f67fd030dd powie mi ktos co mam zrobic..... juz dziala :p Odnośnik do komentarza
Kobcon Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Zapraszam wszystkich do gry. Liczba graczy w ciągu dnia wzrosła już do 60-70 ONLINE Odnośnik do komentarza
oski3344 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Godz 17:46 na servie 69 playerow,serv rozkwita coraz wiecej polaków,admini nie spia staraja sie jak moga aby gracza gralo sie przyjemnie,słuchaja opini graczy oraz sa otwarci na nowe pomysły graczy 2 listopada zmiana maszyny hostujacej,maja zostac dodane nowe spoty(chodz i tak w chwili obecnej kazdy znajdzie cos dla siebie),Coraz wieksza napinka pomiedzy gildia polska a reszta swiata,tak ze pvp jak najbardziej idzie w dobrym kierunku.Wbijcie sprawdzcie naprawde warto,guild służy pomoca nowym jak i starym gracza ,Zapraszam jeszcze raz Odnośnik do komentarza
dworzecki Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Napisałbym o tym serwerze wcześniej, ale nie mogłem oderwać się od zabijania filipińczyków. Ogólnie serwer godny. Online nie spada poniżej 40 ( o każdej godzinie albo pełno filipińców albo brazoli albo innych ). Nie ma areny wypełnionej spotami żeby ludzie siedzieli tam 24/7 i zastanawiali się " Po co ja w to gram ". Jeżeli są spoty to nie większe niż 8 mobów na normalnych mapach. Kunduny nie dropią kosmicznego sprzętu, max stormcrow/dragon/legendary/guardian. Chcesz być afk to bądź afk nikt Ci tego nie zabrania, tylko najprawdopodobniej pierwsza lepsza osoba Cię utłucze międzyczasie. nie ma tam durnych zasad typu ( Nie możesz zabijać innych na spocie / musisz ich brać do party (nie wiem kto coś jara żeby takie coś wymyślać) ) Połączenie płynne, gracze dojrzali. Co do postu odnośnie antycheata ( Gameguard to nie jest jedyny program jaki istnieje wiesz ? jakoś zresztą posypały się bany za proxy, podejrzane pakiety itd chociaż nie miałbym nic przeciwko aby jeszcze coś dodali (obiecali na nowym hoście jeszcze coś dorzucić ) Online przed przeniesieniem servera sięgający 70. ( teraz od 30 minut jest offline ponieważ przenoszą się na lepszy sprzęt (wzrośnie również online limit ) ). Server najpóźniej na nowym hoście będzie jutro popołudniu a najwcześniej dzisiaj koło 22:00. Ogólnie polecam - warto, ale nie każdemu odpowiada taka gra więc nie ma co kogokolwiek zmuszać, serwer zdecydowanie ma przyszłość i jest źródłem masy fanu jeśli chodzi o nawalanke pvp nawet jeśli póki co więcej niż 3 resy nikt nie ma. Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
felap Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Wbijać ludzie po wprowadzeniu servera na nowy host jebiemy filipińców w 2x większym nakładzie ! Odnośnik do komentarza
marian88 Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 ja to nie moge sie zarejestrowac cos^^ Odnośnik do komentarza
dworzecki Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Z pewnego źródła wiadomo, iż przenoszenie servera zakończy się o godzinie 5:00 czasu polskiego. Przygotowywać się do orania wroga EDIT: manual patch pojawił się na stronie. Serwer stoi. EDIT2 : Popłynęli z tym eventem, co to ma kurna być moby na arenie, jak mam zabijać wrogów żeby nie mogli expać (Cofam pierwszy post)? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
oski3344 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Reaktywacja Polskiej Guild,admin wyjasnil nam temat tego arena eventu i było to na wszystkich edycjach tego servera,ponadto server takie eventy bedzie organizował co tydzien przez cały week,poniewaz filipinczycy i brazole to kochaja ,z tego co mowil gM.Chetnych ktorzy chca powrocic,niech sie odzywaja do DanteSum lub poprostu pisza na poscie , Odnośnik do komentarza
felap Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jak najbardziej zapraszam na server !! Odnośnik do komentarza
D&G Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Laguje, + że działa bot Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM Odnośnik do komentarza
Diomedes Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 up.Ja lagów nie posiadam,od kad gram nie mialem lagów.Wracajac do tematu wbijac bo naprawde warto,pierwszy moj serv prywatny,którym naprawde ostro sie zakrecilem a gralem na dosyc sporej liczbie takich serverkow,0 dc/0 lagow server naprawde stabilny,nie zmarnujecie czasu graniem bo server widac bedzie istnial dluuugie miesiace(oby lata) to tylko naparstek pozytywow ktore was tutaj spotkaja,za duzo by wymieniac reszte sprawdzcie sami.Wbijac 0 sciemy,spróbujecie a nei bedziecie mogli przestac grac pozdro Odnośnik do komentarza
dworzecki Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Meanwhile . . . <Dalej nakur***m Filipińców> Online obecnie 84 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.