czosnek90 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam.Kończe misje na tog 2 opłaca się go zostawić i czy można go odać na reklamacje i dostać za niego 3,5k gold i kupic churchila 3 i t25??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canna. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czołg tragiczny, zwórć w końcu 3,5k golda piechotą nie chodzi. Co ma kur zwrócić ? Nie da się zwrócić czołgu za misję ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czołg tragiczny, zwórć w końcu 3,5k golda piechotą nie chodzi.PAJDA POMIDORKUNie wiesz jak grać - nie odzywaj się. To moje motto. Czołg grywalny, nawet fajny, ale bardzo specyficzny (choćby trzeba się ustawiać tyłem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canna. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 PAJDA POMIDORKU Nie wiesz jak grać - nie odzywaj się. To moje motto. Czołg grywalny, nawet fajny, ale bardzo specyficzny (choćby trzeba się ustawiać tyłem) Skończ w końcu do wszystkich tak szczekać bo tylko wrogów sobie robisz... Poza tym nigdy w wota z tobą nie grałem i nie mam ani przyjemności ani zamiaru grać, więc mnie nie oceniaj, bo tak naprawdę wiesz tyle ile zjesz -,-" Poza tym @jugens22 nie wiedziałem, że nie można zwrócić czołgu za misję, nie musiałeś tak naskakiwać. A co do wad i zalet tego czołgu zależy tylko od gracza. Albo go będzie umiał wykorzystać albo nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skończ w końcu do wszystkich tak szczekać bo tylko wrogów sobie robisz... Poza tym nigdy w wota z tobą nie grałem i nie mam ani przyjemności ani zamiaru grać, więc mnie nie oceniaj, bo tak naprawdę wiesz tyle ile zjesz -,-" Poza tym @jugens22 nie wiedziałem, że nie można zwrócić czołgu za misję, nie musiałeś tak naskakiwać. A co do wad i zalet tego czołgu zależy tylko od gracza. Albo go będzie umiał wykorzystać albo nie. Jedyne co ci wg mogłoby zwrócić to te 75 wygranych bitew ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Pancerz słaby, ale jest długi więc można robić sidescrapa przy bardzo dobrym kącie. Tam może sporo odbić. Działko spamerskie, chyba takie jak ma Churchill czy jakiś czołg z tej linii (nie znam się na brytolach). Mobilność koszmarna, 14km/h... Praktycznie jego największą zaletą jest największa ilość hp na tierze. Możesz sprzedać za kredki, ale ja bym zostawił jako funtank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 funtank roz*ałeś Raczej jako czołg do plutonów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 funtank roz*ałeś Raczej jako czołg do plutonów Funtank dla masochistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czolg, oj... Wielka parówa dla masochistow w plutonie ale ladnie zarabia wiec zawsze moge pokampic z kolega na capie i robic dmg na koniec :l dzialo podobne do tego co ma Cromwell a go uwielbiam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czolg, oj... Wielka parówa dla masochistow w plutonie ale ladnie zarabia wiec zawsze moge pokampic z kolega na capie i robic dmg na koniec :l dzialo podobne do tego co ma Cromwell a go uwielbiam :P Campić? To nie ma camo. Do wsparcia się średnio nadaje, bo ta mobilność. Czołg ma niskie szanse na dłuższe przetrwanie, bo nie ma mobilności, pancerza, ani camo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egramy Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja to jestem zadowolony jak jest tog w drużynie przeciwnej. Tak łatwo na nim na trzaskać obrażenia, zwłaszcza jak gdzieś jedzie na otwartym terenie to go za spamuje na śmierć . Grajcie chłopacy togami dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kYRA. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Campić? To nie ma camo. Do wsparcia się średnio nadaje, bo ta mobilność. Czołg ma niskie szanse na dłuższe przetrwanie, bo nie ma mobilności, pancerza, ani camo. Dodatkowo na papierową wieżę. Jedne z najgorszych czołgów premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.