Skocz do zawartości

co z togiem

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

PAJDA POMIDORKU

Nie wiesz jak grać - nie odzywaj się. To moje motto.

Czołg grywalny, nawet fajny, ale bardzo specyficzny (choćby trzeba się ustawiać tyłem)

Skończ w końcu do wszystkich tak szczekać bo tylko wrogów sobie robisz... 

Poza tym nigdy w wota z tobą nie grałem i nie mam ani przyjemności ani zamiaru grać, więc mnie nie oceniaj, bo tak naprawdę wiesz tyle ile zjesz -,-"

Poza tym @jugens22 nie wiedziałem, że nie można zwrócić czołgu za misję, nie musiałeś tak naskakiwać. 

A co do wad i zalet tego czołgu zależy tylko od gracza. Albo go będzie umiał wykorzystać albo nie. 

Skończ w końcu do wszystkich tak szczekać bo tylko wrogów sobie robisz... 

Poza tym nigdy w wota z tobą nie grałem i nie mam ani przyjemności ani zamiaru grać, więc mnie nie oceniaj, bo tak naprawdę wiesz tyle ile zjesz -,-"

Poza tym @jugens22 nie wiedziałem, że nie można zwrócić czołgu za misję, nie musiałeś tak naskakiwać. 

A co do wad i zalet tego czołgu zależy tylko od gracza. Albo go będzie umiał wykorzystać albo nie. 

Jedyne co ci wg mogłoby zwrócić to te 75 wygranych bitew :D

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Pancerz słaby, ale jest długi więc można robić sidescrapa przy bardzo dobrym kącie. Tam może sporo odbić. Działko spamerskie, chyba takie jak ma Churchill czy jakiś czołg z tej linii (nie znam się na brytolach). Mobilność koszmarna, 14km/h... Praktycznie jego największą zaletą jest największa ilość hp na tierze.

Możesz sprzedać za kredki, ale ja bym zostawił jako funtank.

Czolg, oj... Wielka parówa dla masochistow w plutonie ;) ale ladnie zarabia wiec zawsze moge pokampic z kolega na capie i robic dmg na koniec :l dzialo podobne do tego co ma Cromwell a go uwielbiam :P

Campić? To nie ma camo. Do wsparcia się średnio nadaje, bo ta mobilność. Czołg ma niskie szanse na dłuższe przetrwanie, bo nie ma mobilności, pancerza, ani camo. 

Campić? To nie ma camo. Do wsparcia się średnio nadaje, bo ta mobilność. Czołg ma niskie szanse na dłuższe przetrwanie, bo nie ma mobilności, pancerza, ani camo. 

Dodatkowo na papierową wieżę. Jedne z najgorszych czołgów premium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum co z togiem   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...