MaminSynek Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siemka, to znowu ja :| Ostatnio prosiłem o ulepszenie PC do 450zł, ale prawdopodobnie do gwiazdki dostanę zastrzyk gotówki i czy moglibyście mi złożyć PC głównie do CS:GO w cenie 1500-2000zł, fajnie jakby było około 200fps. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zapukaj do nas w grudniu bo teraz złożymy a za te 2miechy będzie słabe Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ЯevoX Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 200fps na sprzęcie za 2000zł ? zgniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jest to możliwe tylko jak kupisz używany Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim7777 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 to jest cs go i na najwyzszych w tej kwocie 150 fps to leciutko... to nie bf4 ze ma wymagania kosmiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ЯevoX Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 to jest cs go i na najwyzszych w tej kwocie 150 fps to leciutko... to nie bf4 ze ma wymagania kosmiczne Jak by chciał bf4 na ultra w 200fps na komputerze za 2000zł ... Co tematu, 200 fps mozesz pomazyc na takim sprzecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 to jest cs go i na najwyzszych w tej kwocie 150 fps to leciutko... to nie bf4 ze ma wymagania kosmiczne W cs'a gra się z tego powodu na najniższych jakbyś nie wiedział ^_^ Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anonim7777 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ale beka miec kompa dobrego co poleci na ultra w ponad 100 fps i grac na niskich widac ze w csa masz przegrane miesiac czyli cienie w takim globalu tez wylaczone? to zycze powodzenia jak masz cienie wlaczone to kazdego widac co wchodzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja nie gram bo ukradli mi konto D: Ale tak się podobno najlepiej gra. Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaminSynek Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tylko idioci grają na najwyższych w CS, na najniższych nic cię nie rozprasza i lepiej się skupić. A co do 200fps to jest to możliwe PS:Nie da się wyłączyć cieni w CS, da się zmniejszyć na najniższe, ale i tak nieźle widać cienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotOfMinecraft Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tylko idioci grają na najwyższych w CS, na najniższych nic cię nie rozprasza i lepiej się skupić. A co do 200fps to jest to możliwe PS:Nie da się wyłączyć cieni w CS, da się zmniejszyć na najniższe, ale i tak nieźle widać cienie. to musisz byc debilem jak nie potrafisz sie skupic na najwyzszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Tylko idioci grają na najwyższych w CS, na najniższych nic cię nie rozprasza i lepiej się skupić. A co do 200fps to jest to możliwe PS:Nie da się wyłączyć cieni w CS, da się zmniejszyć na najniższe, ale i tak nieźle widać cienie. Widać że masz zajebistego skilla, że nie potrafisz się skupić na najwyższych ustawieniach. W takich grach jest ważny skill, nie sprzęt czy ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 w cs:go gra sie na najnizszych ustawieniach graficznych, aby skupiac sie na jak najmniejszej ilosci rzeczy.nawet pro plejerzy graja w 800x600 z czarnymi paskami.Zestaw:http://www.morele.net/inventory/info/UxyTfg/Procesor oczywiscie i5, bo w CS:GO procesor liczy się NAJBARDZIEJ!Dodam to, ze nie warto jest skladac teraz komputera, bo przeciez kupujesz w grudniu.Do tego czasu ceny spadną lub będa nawet większe (bo wiadomo okres swiateczny, wiec ludzie kupuja dla dzieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaminSynek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Widać że masz zajebistego skilla, że nie potrafisz się skupić na najwyższych ustawieniach. W takich grach jest ważny skill, nie sprzęt czy ustawienia. Widać jak bardzo głupi jesteś.. Będziesz w stanie grać na 10fps? Nie sądzę. Więc sprzęt się liczy, a co do ustawień to już kolega sxa napisał dlaczego się gra na najniższych. to musisz byc debilem jak nie potrafisz sie skupic na najwyzszych Rzeczywiście jesteś bot Minecrafta, bo widać, że nie masz mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotOfMinecraft Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 typowa ciota fapiaca se na widok messiego albo jakiegos innego gowna na najnizszych graja po prostu bo ich gowniane komputerki nie pozwalaja na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaminSynek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 w cs:go gra sie na najnizszych ustawieniach graficznych, aby skupiac sie na jak najmniejszej ilosci rzeczy. nawet pro plejerzy graja w 800x600 z czarnymi paskami. Zestaw: http://www.morele.net/inventory/info/UxyTfg/ Procesor oczywiscie i5, bo w CS:GO procesor liczy się NAJBARDZIEJ! Dodam to, ze nie warto jest skladac teraz komputera, bo przeciez kupujesz w grudniu. Do tego czasu ceny spadną lub będa nawet większe (bo wiadomo okres swiateczny, wiec ludzie kupuja dla dzieci) Dzięki, ale zastanawiam się czy nie kupić lepszego procka kosztem grafiki biorąc na przykład Radeona 7770. Dysk mam 320gb, i więcej mi nie trzeba. typowa ciota fapiaca se na widok messiego albo jakiegos innego gowna na najnizszych graja po prostu bo ich gowniane komputerki nie pozwalaja na wiecej Pogrążasz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 typowa ciota fapiaca se na widok messiego albo jakiegos innego gowna na najnizszych graja po prostu bo ich gowniane komputerki nie pozwalaja na wiecej nie, poprostu na najwyzszych jest za duzo efektow. zreszta pochwal sie ranga w cs;go i wtedy pogadamy cwelu. obstawiam silver max @sxa lepszego procesora juz nie wezmiesz w tym budzecie. pomiędzy np 4460 a 4590 tak na prawde nie ma duzej roznicy. dodam, ze zamiast gtx 750ti mozna dac radeona 265 albo 260X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haitz Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 @sxa Dopiero zaczynam więc silver II. Ale różnic żadnych nie zauważam między najniższymi a najwyższymi. Twój argument jest inwalidą. @żebyniebyło Zestaw od sxa ci wystarczy. Karta spokojnie wyrobi(zwłaszcza jak chcesz na najniższych). Plus jeszcze żeby nie było klótni: Ja nie widzę różnicy, inni widzą. Koniec tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sxa Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 @sxa Dopiero zaczynam więc silver II. Ale różnic żadnych nie zauważam między najniższymi a najwyższymi. Twój argument jest inwalidą. @żebyniebyło Zestaw od sxa ci wystarczy. Karta spokojnie wyrobi(zwłaszcza jak chcesz na najniższych). Plus jeszcze żeby nie było klótni: Ja nie widzę różnicy, inni widzą. Koniec tematu. no wlasnie jestes silverem wiec nie mamy o czym gadac. + dopiero zaczynasz wiec po co sie wgl wypowiadasz? ja mam w ta gre 800h przegranych i range orła wiec wiem lepiej niz polowa z was. roznica jest, ale na wyzszym poziomie a nie na jakims silverze. na wyzszych rangach to kwestia 0,3s nieuwagi a juz padniesz bo sie zapatrzyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BotOfMinecraft Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 nie, poprostu na najwyzszych jest za duzo efektow. zreszta pochwal sie ranga w cs;go i wtedy pogadamy cwelu. obstawiam silver max @sxa lepszego procesora juz nie wezmiesz w tym budzecie. pomiędzy np 4460 a 4590 tak na prawde nie ma duzej roznicy. dodam, ze zamiast gtx 750ti mozna dac radeona 265 albo 260X guardian elite pozdro 600 super pro elo skillerzy jak sie skupic nie potraficie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.