Brudny Jeleń Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam chciałbym, aby każdy zainteresowany tym tematem w miarę możliwości mógł napisać jaki jest jego cel życia. Co chciałby robić lub robi i te sprawy. Osobiście od jakiegoś czasu szukam swojego celu, lecz nie mogę go znaleźć, a tak się ciężko żyje chociaż mi. Dziękuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Hardiel Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Chce pojeździć pelotka Odnośnik do komentarza
somanyidiots Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim celem teraz jest aby być z moją ukochaną .... Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wiesz, gdy chcesz szukać sensu życia to po dłuższych przemyśleniach stwierdzisz, że nie masz żadnego celu co spowoduje różne nałogi i skończysz jak bezdomny, niestety taka jest prawda. Przeżyj jeszcze te 5-10 lat kiedy będziesz w zaawansowanych związku i wtedy zobaczysz, że znalazłeś cel, czyli założyć rodzinę, kupić dom. Po prostu utrzymać rodzinę. Odnośnik do komentarza
ubInbaCiaglTrwa Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 jak dorosne to chce zostać papieżem Odnośnik do komentarza
Paweu. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Po skończeniu szkoły, raczej chcę wyjechać za granicę (10-15 lat) tam zarobić, następnie przyjechać do Polski, rozbudować się itp. no chyba że coś mnie tam zatrzyma na stałe. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Żyć, nie popaść w rutyne, bawić sie, kochać i nie zamartwiać sie przyziemnymi sprawami. Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Chcę przejąć władzę nad światem. Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Szaleć z umiarem i nie zaniedbywać priorytetów czyli jak narazie szkoły BAWIĆ SIĘ I nie przejmować się bzdurami :3 smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
cola! Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu. Chcę mieć spokój do końca życia i kompa. Odnośnik do komentarza
DesoPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu. Chcę mieć spokój do końca życia i kompa. O popieram! Też chcę mieć spokój i kompa. :P A jeśli chodzi o głębszą refleksje... To ja jakoś za tym nie podążam, i raczej nie zamierzam. Dałem sobie spokój parę lat temu i tyle... Żyje tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim. Odnośnik do komentarza
Eraken Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moim celem życia jest zobaczyć jak dordo przybije pione makinowi. Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wbić 2k pż i 4x15 na globalu WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
Canna. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak będę duży to polecę w kosmos na swojej własnoręcznie zbudowanej hulajnodze. Odnośnik do komentarza
London Eye Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moim celem zawsze była zmiana świata na lepsze. Naprawdę "Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem" Odnośnik do komentarza
rogoendplis Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Celem życia jest zaruchać. Odnośnik do komentarza
Bitch.Please Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wisła Kraków. Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zdać prawko + Samodoskonalić się (fizycznie i psychicznie) Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja zawsze marzyłem żeby w przyszłości wyjechać na stałe do Nuuk (Stolica Grenlandii) oraz pracować w Air Greenland. A jak zmienię zdanie albo ten cel stanie się nieosiągalny wybiorę Moskwę albo Petersburg. Odnośnik do komentarza
prezerwatywa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ruchac najlepsze dupeczki na swiecie Odnośnik do komentarza
Hardiel Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fck yea Jeden cel mniej ;_; Odnośnik do komentarza
AśNaebaem :* Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak na razie to nie mam co myśleć o przyszłości bo daleko mi jeszcze do tego, żeby sam siebie utrzymywać. Zamierzam skończyć szkołę i emigrować bo w Polsce ciężko o dogodne życie. Znaleźć kobietę, jak wszystko będzie się układać ożenić się, stworzyć potomstwo. Żyć pełnią życia, bawić się. Tyle By Maxio! Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Założyć rodzinę, mieć dzieci, zestarzeć się w spokoju i miłości, cieszyć się tym co miałem i mam dotychczas, a reszta przyjdzie z czasem. Wyjechać do Australii, ale to już raczej marzenie, a nie cel życia. Odnośnik do komentarza
Avalione Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zostać kimś wielkim. Odnośnik do komentarza
Raise the Phend Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Chcę wyruchać Emmę Watson i Scarlett Johansson Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.