Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cel Życia

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym, aby każdy zainteresowany tym tematem w miarę możliwości mógł napisać jaki jest jego cel życia. Co chciałby robić lub robi i te sprawy.

Osobiście od jakiegoś czasu szukam swojego celu, lecz nie mogę go znaleźć, a tak się ciężko żyje chociaż mi. 

Dziękuje za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz, gdy chcesz szukać sensu życia to po dłuższych przemyśleniach stwierdzisz, że nie masz żadnego celu co spowoduje różne nałogi i skończysz jak bezdomny, niestety taka jest prawda. Przeżyj jeszcze te 5-10 lat kiedy będziesz w zaawansowanych związku i wtedy zobaczysz, że znalazłeś cel, czyli założyć rodzinę, kupić dom. Po prostu utrzymać rodzinę.

Opublikowano

Po skończeniu szkoły, raczej chcę wyjechać za granicę (10-15 lat) tam zarobić, następnie przyjechać do Polski, rozbudować się itp. no chyba że coś mnie tam zatrzyma na stałe.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Szaleć z umiarem i nie zaniedbywać priorytetów czyli jak narazie szkoły 

BAWIĆ SIĘ 

I nie przejmować się bzdurami :3

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu.

Chcę mieć spokój do końca życia i kompa.

Opublikowano

Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu.

Chcę mieć spokój do końca życia i kompa.

O popieram! Też chcę mieć spokój i kompa. :P

A jeśli chodzi o głębszą refleksje... To ja jakoś za tym nie podążam, i raczej nie zamierzam. Dałem sobie spokój parę lat temu i tyle... Żyje tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim.

Opublikowano

Ja zawsze marzyłem żeby w przyszłości wyjechać na stałe do Nuuk (Stolica Grenlandii) oraz pracować w Air Greenland. ;) A jak zmienię zdanie albo ten cel stanie się nieosiągalny wybiorę Moskwę albo Petersburg. ;)

Opublikowano

Jak na razie to nie mam co myśleć o przyszłości bo daleko mi jeszcze do tego, żeby sam siebie utrzymywać. Zamierzam skończyć szkołę i emigrować bo w Polsce ciężko o dogodne życie. Znaleźć kobietę, jak wszystko będzie się układać ożenić się, stworzyć potomstwo. Żyć pełnią życia, bawić się. Tyle :D

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Założyć rodzinę, mieć dzieci, zestarzeć się w spokoju i miłości, cieszyć się tym co miałem i mam dotychczas, a reszta przyjdzie z czasem.

Wyjechać do Australii, ale to już raczej marzenie, a nie cel życia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...