Skocz do zawartości

Cel Życia

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wiesz, gdy chcesz szukać sensu życia to po dłuższych przemyśleniach stwierdzisz, że nie masz żadnego celu co spowoduje różne nałogi i skończysz jak bezdomny, niestety taka jest prawda. Przeżyj jeszcze te 5-10 lat kiedy będziesz w zaawansowanych związku i wtedy zobaczysz, że znalazłeś cel, czyli założyć rodzinę, kupić dom. Po prostu utrzymać rodzinę.

Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu.

Chcę mieć spokój do końca życia i kompa.

Celem (takim udawanym który powoduje miłość) jest znalezienie żony itd. Przedłużenie lini rodziny i tak w kółko. Sensu życia nie ma. Dlatego korzystam póki mogę. Jak umrę szybciej to h*j ale przynajmniej nie będę żałował że przepierdziałem wszystko w robocie w szkole i w domu.

Chcę mieć spokój do końca życia i kompa.

O popieram! Też chcę mieć spokój i kompa. :P

A jeśli chodzi o głębszą refleksje... To ja jakoś za tym nie podążam, i raczej nie zamierzam. Dałem sobie spokój parę lat temu i tyle... Żyje tak, jakby każdy dzień miał być ostatnim.

Jak na razie to nie mam co myśleć o przyszłości bo daleko mi jeszcze do tego, żeby sam siebie utrzymywać. Zamierzam skończyć szkołę i emigrować bo w Polsce ciężko o dogodne życie. Znaleźć kobietę, jak wszystko będzie się układać ożenić się, stworzyć potomstwo. Żyć pełnią życia, bawić się. Tyle :D

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Cel Życia   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...