Skocz do zawartości

Premium zabawki

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Jako iż, niedługo będzie promocja do 5t -50%, a z esla trochę golda tygodniowo wpada, to chcę kupić sobie parę takich zabawek.

Na pewno churchil III do konkursów i fcm do expienia załogi. 

Jakie inne jeszcze polecacie ?

Matilda IV ? Matilda BP ? A ten su 85l co to jest ? ;d

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Matilda IV - śmieszny czołg. Bardzo zwrotny z bardzo słabym v-maxem. Słaba penetracja nawet na goldzie, pancerz odbija, ale nie tyle ile powinien. Depresja działa genialna.

T14 - pancerz bardzo fajny, działo ujdzie jak umiesz strzelać, fajne przyśpieszenie, dobry v-max, ograniczony MM. Jedyne mankamenty - zwrotność i wrażliwe ammo (dla mnie drugi najlepszy premium/gift na T5 tuż za KW-220)

SU-85I - coś jak SU-122-44, tylko mniej dinga i jest troche wolniejszy. Gameplay podobny.

T-127 - najbardziej OP tank T3 (450 średniego dmg i Specjalista raz na 10 bitew przy 100 bitwach coś znaczy. Do tego 2.5 fraga na bitwe). Mobilny, pancerny, dobre camo i dobre działo. Moduły cholernie twarde.

FCM - TD spot - 400m zasięgu widzenia na tym tierze robi swoje. Do tego świetne działo.

Valentine II - fajna zabawka do grania na goldzie.

Osobiście T-25 nie polecam, to samo Chi-Nu-Kaia (chociaź tego już bardziej).

Te które podałem są najciekawszymi wyborami dla kogoś kto ma gelda i kredki (bo gold needed poza fcmem i t-127)

Do zarobku mam 8, także z goldem problemu nie ma.

T-127 na bank będzie zakupiony.

Pomyślę jeszcze, w sumie do tego czasu będzie około 5-6k, także może kupie wszystkie 2 i 3t i trochę 5.

Poczekam na recenzję jeszcze innych czołgów.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Osobiście T-25 nie polecam, to samo Chi-Nu-Kaia (chociaź tego już bardziej).

Ty mnie nawet nie denerwuj. Masz dziwny gust jeśli chodzi o premium tanki (Juri. chyba powie to samo :D) Robilem koledze wczoraj misje ;) 3 bitwy pod rząd dbore mi wyszły z czego 2 ss zrobiłem (godzina przerwy jest, ale to tylko dlatego, że odszedłem od komputera ;-;

jzx7pz.jpg

Ty mnie nawet nie denerwuj. Masz dziwny gust jeśli chodzi o premium tanki (Juri. chyba powie to samo :D) Robilem koledze wczoraj misje ;) 3 bitwy pod rząd dbore mi wyszły z czego 2 ss zrobiłem (godzina przerwy jest, ale to tylko dlatego, że odszedłem od komputera ;-;

352021414072467628423.jpg

Oh super. Po prostu jak gram medem to jedyne czego wymagam, to celnego działa z fajnym RoFem i zwrotności. Granie T-25 przyprawia mnie o mdłości ze względu na koszmarny obrót i obrót wieży gorszy niż u T110E5. Poza tym zasięg widzenia jest słaby.

Oh super. Po prostu jak gram medem to jedyne czego wymagam, to celnego działa z fajnym RoFem i zwrotności. Granie T-25 przyprawia mnie o mdłości ze względu na koszmarny obrót i obrót wieży gorszy niż u T110E5. Poza tym zasięg widzenia jest słaby.

Mimo wszystko T-25 ma mobilność, a T14, CH III czy KV-220 jej nie mają, wiec jak ją dobrze wykorzystasz to można kręcić fajne bitewki.

Te wady możesz nadrobić modułami i perkami. :)

Podłącze się do tematu ,a co powiecie o Typ-64 ? do zarabiania? to drugie kontoi nie mam zamiaru wywalać kasy więc czołg premium max do VI tieru . A jak nie Typ-64 to co polecicie ? 

Do zarabiania się nie nadaje zbytnio. Jest to spotter, z przeciętnym działem, bardziej jako zabawka, niżeli do zbierania kredytów.

No to nich ktoś podpowie co kupić , nie zależy mi żeby cholera wie jak się wzbogacić , bo gram z synkiem ale no żeby było łatwiej , mówię coś między 5 a 6 tierem - podpowie ktoś ?

Ja osobiście mam Pz IV S - bardzo przyjemny czołg, łatwy w nauce. Stoi się w drugiej linii, coś jak TD z wieżą. Bardzo go polecam, gdyż był to mój pierwszy poważniejszy czołg premium.

W miarę możliwości trzeba wystawiać wieżę (najsilniejszy punkt czołgu). Mobilność niby słaba, ale wystarcza.

Zarabia nawet dobrze, wyjście na minus jest niemożliwe, a zarobek za średnią bitwę jest przyzwoity.

Ja osobiście mam Pz IV S - bardzo przyjemny czołg, łatwy w nauce. Stoi się w drugiej linii, coś jak TD z wieżą. Bardzo go polecam, gdyż był to mój pierwszy poważniejszy czołg premium.

W miarę możliwości trzeba wystawiać wieżę (najsilniejszy punkt czołgu). Mobilność niby słaba, ale wystarcza.

Zarabia nawet dobrze, wyjście na minus jest niemożliwe, a zarobek za średnią bitwę jest przyzwoity.

Bardo Ci dziękuję , poprzednim kontem pierwszym moim czołgiem premium był cherhil III 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Premium zabawki   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...