JugensiK Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jako iż, niedługo będzie promocja do 5t -50%, a z esla trochę golda tygodniowo wpada, to chcę kupić sobie parę takich zabawek. Na pewno churchil III do konkursów i fcm do expienia załogi. Jakie inne jeszcze polecacie ? Matilda IV ? Matilda BP ? A ten su 85l co to jest ? ;d ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Matilda IV - śmieszny czołg. Bardzo zwrotny z bardzo słabym v-maxem. Słaba penetracja nawet na goldzie, pancerz odbija, ale nie tyle ile powinien. Depresja działa genialna. T14 - pancerz bardzo fajny, działo ujdzie jak umiesz strzelać, fajne przyśpieszenie, dobry v-max, ograniczony MM. Jedyne mankamenty - zwrotność i wrażliwe ammo (dla mnie drugi najlepszy premium/gift na T5 tuż za KW-220) SU-85I - coś jak SU-122-44, tylko mniej dinga i jest troche wolniejszy. Gameplay podobny. T-127 - najbardziej OP tank T3 (450 średniego dmg i Specjalista raz na 10 bitew przy 100 bitwach coś znaczy. Do tego 2.5 fraga na bitwe). Mobilny, pancerny, dobre camo i dobre działo. Moduły cholernie twarde. FCM - TD spot - 400m zasięgu widzenia na tym tierze robi swoje. Do tego świetne działo. Valentine II - fajna zabawka do grania na goldzie. Osobiście T-25 nie polecam, to samo Chi-Nu-Kaia (chociaź tego już bardziej). Te które podałem są najciekawszymi wyborami dla kogoś kto ma gelda i kredki (bo gold needed poza fcmem i t-127) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugensiK Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Do zarobku mam 8, także z goldem problemu nie ma. T-127 na bank będzie zakupiony. Pomyślę jeszcze, w sumie do tego czasu będzie około 5-6k, także może kupie wszystkie 2 i 3t i trochę 5. Poczekam na recenzję jeszcze innych czołgów. ExMod WoT SP ExLider MMT exMentor http://www.twitch.tv/jugensik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Osobiście T-25 nie polecam, to samo Chi-Nu-Kaia (chociaź tego już bardziej). Ty mnie nawet nie denerwuj. Masz dziwny gust jeśli chodzi o premium tanki (Juri. chyba powie to samo ) Robilem koledze wczoraj misje 3 bitwy pod rząd dbore mi wyszły z czego 2 ss zrobiłem (godzina przerwy jest, ale to tylko dlatego, że odszedłem od komputera ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ty mnie nawet nie denerwuj. Masz dziwny gust jeśli chodzi o premium tanki (Juri. chyba powie to samo ) Robilem koledze wczoraj misje 3 bitwy pod rząd dbore mi wyszły z czego 2 ss zrobiłem (godzina przerwy jest, ale to tylko dlatego, że odszedłem od komputera ;-; Oh super. Po prostu jak gram medem to jedyne czego wymagam, to celnego działa z fajnym RoFem i zwrotności. Granie T-25 przyprawia mnie o mdłości ze względu na koszmarny obrót i obrót wieży gorszy niż u T110E5. Poza tym zasięg widzenia jest słaby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kYRA. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Oh super. Po prostu jak gram medem to jedyne czego wymagam, to celnego działa z fajnym RoFem i zwrotności. Granie T-25 przyprawia mnie o mdłości ze względu na koszmarny obrót i obrót wieży gorszy niż u T110E5. Poza tym zasięg widzenia jest słaby. Mimo wszystko T-25 ma mobilność, a T14, CH III czy KV-220 jej nie mają, wiec jak ją dobrze wykorzystasz to można kręcić fajne bitewki. Te wady możesz nadrobić modułami i perkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina1971 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podłącze się do tematu ,a co powiecie o Typ-64 ? do zarabiania? to drugie kontoi nie mam zamiaru wywalać kasy więc czołg premium max do VI tieru . A jak nie Typ-64 to co polecicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Podłącze się do tematu ,a co powiecie o Typ-64 ? do zarabiania? to drugie kontoi nie mam zamiaru wywalać kasy więc czołg premium max do VI tieru . A jak nie Typ-64 to co polecicie ? Do zarabiania się nie nadaje zbytnio. Jest to spotter, z przeciętnym działem, bardziej jako zabawka, niżeli do zbierania kredytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Do zarabiania się nie nadaje zbytnio. Jest to spotter, z przeciętnym działem, bardziej jako zabawka, niżeli do zbierania kredytów. Juri jak zwykle w temacie Kumpel ma, zarabia fajnie. Tylko jest to LT trudny do ogarnięcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina1971 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No to nich ktoś podpowie co kupić , nie zależy mi żeby cholera wie jak się wzbogacić , bo gram z synkiem ale no żeby było łatwiej , mówię coś między 5 a 6 tierem - podpowie ktoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kąsanafidne Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 No to nich ktoś podpowie co kupić , nie zależy mi żeby cholera wie jak się wzbogacić , bo gram z synkiem ale no żeby było łatwiej , mówię coś między 5 a 6 tierem - podpowie ktoś ? Ja osobiście mam Pz IV S - bardzo przyjemny czołg, łatwy w nauce. Stoi się w drugiej linii, coś jak TD z wieżą. Bardzo go polecam, gdyż był to mój pierwszy poważniejszy czołg premium. W miarę możliwości trzeba wystawiać wieżę (najsilniejszy punkt czołgu). Mobilność niby słaba, ale wystarcza. Zarabia nawet dobrze, wyjście na minus jest niemożliwe, a zarobek za średnią bitwę jest przyzwoity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewelina1971 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja osobiście mam Pz IV S - bardzo przyjemny czołg, łatwy w nauce. Stoi się w drugiej linii, coś jak TD z wieżą. Bardzo go polecam, gdyż był to mój pierwszy poważniejszy czołg premium. W miarę możliwości trzeba wystawiać wieżę (najsilniejszy punkt czołgu). Mobilność niby słaba, ale wystarcza. Zarabia nawet dobrze, wyjście na minus jest niemożliwe, a zarobek za średnią bitwę jest przyzwoity. Bardo Ci dziękuję , poprzednim kontem pierwszym moim czołgiem premium był cherhil III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kYRA. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Bardo Ci dziękuję , poprzednim kontem pierwszym moim czołgiem premium był cherhil III Ewentualnie można zawsze dołożyć i kupić E 25, który jak na swój tier jest świetny + ma losowanie tylko do VIII t. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.