marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Poradnik dla początkujących.Witajcie ! Jesteś nowy ? Dręczy Cie pytanie jak coś scraftować ?Dobrze trafiłeś ! __________________________________________________________________________________________________ Strona pokazuje crafting do najnowszej wersji minecrafta (aktualna 1.8). » Wygląd strony « Gdy otworzymy strone ukazują nam się dwa napisy: ↓ • Nazwa strony • ↓ • Instrukcja obsługi, (Kliknij na item aby zobaczyć jak go scraftować. • » Kategorie « ↓ ↓• Basic - Podstawowe, ogólne • Tools - Narzędzia (Narzędzia z innych materiałów robi się tak samo.)• Blocks - Bloki• Mechanism - Mechanizmy (tłoki itp.)• Defence - Obrona (Zbroje, miecze itp)• Brewing - Alchemia• Food - Artykuły spożywcze• Other - Inne, pozostałe• Dyes - Barwniki• Wool - Wełna » Link do strony « http://www.minecraft-crafting.net/ Odnośnik do komentarza
.Sortiqovsky Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Poradnik pisany na odpierdol.daj jakieś ssy czy coś... http://scr.hu/22xx/px7ao Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jesteś tak leniwy że nie zerkniesz na stronę na której to wszystko jest ? Odnośnik do komentarza
.Sortiqovsky Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @marcell2k ziomek ale wszystko jest na yt i milion takich stron ;/ http://scr.hu/22xx/px7ao Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mało spotkałem takich stron.Ma Big + za tą przejrzystość :p Odnośnik do komentarza
Cytryn Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Lepiej zainstalować moda NEI albo craftguide czy jakos tak. A tak poza tym to craftingi z normalnego mc nauczyłem sie po 2 tygodniach gry... Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Właśnie ale musiałem się z czegoś uczyć ?Więc po to to jest. Odnośnik do komentarza
Kwarcik Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak zaczynałem to nawet nie umiałem kilofa zrobić. :PPrzyda się jeżeli ktoś zaczyna a nie wie gdzie szukać takiej strony gdzie pokażą jak to zrobić.Choć się nie wysiliłeś. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Według, mnie dla początkujących jest to przydatne chociaż każdy sam może się tego nauczyć po tygodniu gry Było by super, gdybyś opisał to wszystko a nie tylko wysilając się i podając tylko samą stronkę :P Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
pingwin1324 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wszystkie craftingi są na wiki, dokładnie opisane właściwości i ciekawostki. Jak nie wiedziałem jak co craftowac wpisywalem w google np. "minecraft tłok" i od razu wyskakiwalo. Stronka moim zdaniem nie potrzebna. POMOGŁEM? DAJ LAJKA! Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nowu update ! Zostały dodane:» Screenshoty» Dokładny opis» Estetyka Odnośnik do komentarza
#KUSH Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Nawet spoko, nowym graczom może się przydać. ''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa'' Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wszystkie craftingi są na wiki, dokładnie opisane właściwości i ciekawostki. Jak nie wiedziałem jak co craftowac wpisywalem w google np. "minecraft tłok" i od razu wyskakiwalo. Stronka moim zdaniem nie potrzebna. Zaktualizowane Prosze o opinie @topic Po kilku dniach gry ktoś zaczyna łapać i już nie potrzebuje żadnych stron. Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ref Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Ref Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odświeżam. Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Refresh. Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ref. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Bardzo fajny poradnik! Tak trzymaj Odnośnik do komentarza
Lolowaty PAN Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 M4JST3R Właśnie no sens.... bym poparł ale teraz same zaprzeczenie. Brak opisu czy ty nie widzisz?? to już wole swój post o tym Jest opis itp... Se zobaczcie jesli popieracie Lub łapeczke. Odnośnik do komentarza
PommpkA Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Super poradnik Odnośnik do komentarza
#KUSH Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Nie flameować pod poradnikiem D: ''Wolę by ma córka zaczęła się sypać. Niż żeby mój syn wsypał jakiegoś typa'' Odnośnik do komentarza
xCinekxMC Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Mądre Przydatne dla nowych graczy , którzy zaczynają z Minecraftem ----------------------------------------------------------------------------- Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p ----------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza
SpisN Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Miłe i chętnie z tego już korzystam. Dzięki za pomoc i zaprezentowanie tej strony +. I dla was wszystkich ludzie nie spamcie Odnośnik do komentarza
marcell2k Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pojawiła się nowa aktualizacja na stronie !Koniecznie ją sprawdzicie.Dotyczy ona zaznaczanie itów itp. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.