Bobson. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siema. Kiedyś sprzedawałem na allegro jakieś pierdoły i jeden koleś zapłacił mi z payu (płacę z allegro) no i mam 70 zł na koncie allegro. Tylko nie wiem czy mogę teraz w ten sam sposób coś kupić nic nie robiąc tylko kupując i zaznaczając - płacę payu. Bo żeby wyciągnąć pieniądze trzeba przelać 1 zł na konto allegro z konta na które chcemy dostać nasz hajs. Możecie powiedzieć jak to działa ? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 a przeczytać sam nie potrafisz czy za małe literki sa w pomocy ? nie możesz płacisz przelewem do payu, payu zapłaci jako pośrednik jak kupi ktoś płaci przez payu a kasę dostaniesz na konto albo ci wyślą If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
LikeYou Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Po prostu przelewasz im ten 1 zł tylko pamiętaj, dane na allegro i dane konta muszą być takie same, nie można np. Twojego konta allegro i konta bankowego matki, ponieważ napiszą Ci email, że dane się nie zgadzają. Odnośnik do komentarza
McLeoks Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Przelewasz 1zł, ale jak dobrze pamiętam to ci oddają lub dodają do konta allegro Więc nie masz sie o co martwić Tylko dla potwierdzenia danych. Odnośnik do komentarza
Bobson. Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wiem wiem. Ale chodzi mi o to ze jesli ktos cos ode m ie zakhpil z kwote przykladowo 50 zl za posrednictwem payu to musze te pieniadze wyplacic zeby cos kupic czy moge od zaraz placic tymi srodkami ? Odnośnik do komentarza
RobeM Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 wypłacić z payu i potem zapłacić przez payu payu nie jest bankiem i nie może płacić za ciebie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.