Cas93 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, Zawsze się zastanawiałem jak dodać taki efekt w filmiku na YouTube. Możecie mi napisać jakim programem mogę dodawać taki fajny efekt pasków podskakujących w rytm muzyki ? jakiś poradnik ? przykładowy filmik: https://www.youtube.com/watch?v=wXIYYJWxFRA Nie chodzi mi tutaj o te dwa światełka które ciągle mrugają, lecz o taki pasek który jest na środku i podskakuje w rytm muzyki. Za konkretne odpowiedzi polecą plusy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Plugin do AAE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.