AdriaN1392 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hej szukam zestawu gammingowego do 100-150zł najlepiej, będę używał tego do grania w CS:GO i League of Legends : -Klawiatury (mam na oku Natec R33). -Myszkę (coś dla lewo ręcznych ew. zwykła prosta). -Podkładkę (najlepiej zwykła czarna nie za duża). -Słuchawki (mogą być douszne) Z góry dzięki Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
mikser38 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To 150 zł sama myszka kosztuje. I to taka średnia Odnośnik do komentarza
SugarPotato Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 No wiec tak Tyle napewno Ci nie wystarczy na to wszystko, oraz nie myszka czyni dobrym w cs'a To ja zaproponuje set taki : -mysz A4tech x748k (65 zł) -słuchawki super lux hd 661 (100 zl nje jestem pewny nazwy pisze z tel.) -klawiatura no to najzwyklejsza bo jak juz kupować dobra no to 200 zl +. -podkładka kup w zestawie z myszką Taki w miare dobry i tani set, wyjdzie około, z dostawami 220 zł Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.