AdriaN1392 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hej szukam zestawu gammingowego do 100-150zł najlepiej, będę używał tego do grania w CS:GO i League of Legends :-Klawiatury (mam na oku Natec R33).-Myszkę (coś dla lewo ręcznych ew. zwykła prosta).-Podkładkę (najlepiej zwykła czarna nie za duża).-Słuchawki (mogą być douszne)Z góry dzięki Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdriaN1392 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 f5 Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls01 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mysz - Logitech G100s (ok. 100 PLN). Podkładka - Steelseries QCK (ok. 30 PLN). Słuchawki / klawiatura - cokolwiek. Generalnie na cały, dobry zestaw gamingowy trzeba wydać kilkaset PLN. Sama klawiatura mechaniczna, to wydatek 300 - 500 PLN. Najbardziej irytującą rzeczą podczas gry jest "nieposłuszny" kursor myszy - dlatego na początku wydaj te 150 PLN na dobrą mysz i podkładkę. Do gry nie potrzebujesz drogich słuchawek, wystarczy przecież, że słyszysz, skąd dobiega dźwięk. Wystarczą jakieś dokanałowe słuchawki z Media Markt za 20 - 30 PLN. Dobra klawiatura to przede wszystkim wygoda, więc nie trzeba na nią wydawać miliardów pieniędzy. Ja gram na Compaqu z lat '90. ㅈㅈ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdriaN1392 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ta myszka nie ma zbyt dobrej opinii w internecie, klawiatuę wezmę tę Natec podkładkę steelseries, słuchawki chyba takie panasonic za 30zł, a mysz mam logitech B110 i chyba przy niej zostanę. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls01 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ta myszka nie ma zbyt dobrej opinii w internecie, klawiatuę wezmę tę Natec podkładkę steelseries, słuchawki chyba takie panasonic za 30zł, a mysz mam logitech B110 i chyba przy niej zostanę.G100s nie ma dobrej opinii? Nie rozśmieszaj mnie. ㅈㅈ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdriaN1392 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No właśnie na ceneo 2.6/5 trochę mnie to zniechęca a co sądzisz o myszkach bloody? Chcę żeby myszka była wytrzymała, jestem nerwowy i umiem pierdolnąć myszką o ścianę czy jebnąć w klawiaturę, więc chcę coś wytrzymałego dodam, że B110 wytrzymuje wszystko Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls01 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No właśnie na ceneo 2.6/5 trochę mnie to zniechęca a co sądzisz o myszkach bloody? Chcę żeby myszka była wytrzymała, jestem nerwowy i umiem pierdolnąć myszką o ścianę czy jebnąć w klawiaturę, więc chcę coś wytrzymałego dodam, że B110 wytrzymuje wszystko Może zamiast patrzyć na opinie na ceneo i tego pokroju portalach zacznij czytać fora? G100s była i nadal jest używana przez profesjonalnych graczy. Bloody ma złą opinię na forach (przez jej sensor). Sam miałem okazję przetestować V7 i śmiało mogę stwierdzić, że G100s > V7. Jeżeli masz zwyczaj rzucać sprzętem, to kup coś za 5 PLN - co za różnica, i tak go rozjebiesz. Nie widziałem pancernego, gamingowego sprzętu. ㅈㅈ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdriaN1392 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Myszką staam się nie rzucać ta służy mi już od 2 lat, jest tylko porysowana,WięcMyszka ~110ZŁ G110sKlawiatura ~40zł Natec R33Podkładka ~30zł Stealsieries QCKI słuchawki wezmę pierwsze lepsze z mediamarkt czy innego sklepu. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweet Jesus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Słuchawki na razie odpuść i dozbieraj chociaż do Maxell Retro Dj za 70zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.