Skocz do zawartości

Zestaw Gammingowy

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Hej szukam zestawu gammingowego do 100-150zł najlepiej, będę używał tego do grania w CS:GO i League of Legends :
-Klawiatury (mam na oku Natec R33).
-Myszkę (coś dla lewo ręcznych ew. zwykła prosta).
-Podkładkę (najlepiej zwykła czarna nie za duża).
-Słuchawki (mogą być douszne)

Z góry dzięki

Mysz - Logitech G100s (ok. 100 PLN).

Podkładka - Steelseries QCK (ok. 30 PLN).

Słuchawki / klawiatura - cokolwiek.

Generalnie na cały, dobry zestaw gamingowy trzeba wydać kilkaset PLN. Sama klawiatura mechaniczna, to wydatek 300 - 500 PLN.

Najbardziej irytującą rzeczą podczas gry jest "nieposłuszny" kursor myszy - dlatego na początku wydaj te 150 PLN na dobrą mysz i podkładkę.

Do gry nie potrzebujesz drogich słuchawek, wystarczy przecież, że słyszysz, skąd dobiega dźwięk. Wystarczą jakieś dokanałowe słuchawki z Media Markt za 20 - 30 PLN.

Dobra klawiatura to przede wszystkim wygoda, więc nie trzeba na nią wydawać miliardów pieniędzy. Ja gram na Compaqu z lat '90. ;)

ㅈㅈ.

No właśnie na ceneo 2.6/5 trochę mnie to zniechęca a co sądzisz o myszkach bloody? Chcę żeby myszka była wytrzymała, jestem nerwowy i umiem pierdolnąć myszką o ścianę czy jebnąć w klawiaturę, więc chcę coś wytrzymałego dodam, że B110 wytrzymuje wszystko :D

No właśnie na ceneo 2.6/5 trochę mnie to zniechęca a co sądzisz o myszkach bloody? Chcę żeby myszka była wytrzymała, jestem nerwowy i umiem pierdolnąć myszką o ścianę czy jebnąć w klawiaturę, więc chcę coś wytrzymałego dodam, że B110 wytrzymuje wszystko :D

Może zamiast patrzyć na opinie na ceneo i tego pokroju portalach zacznij czytać fora? G100s była i nadal jest używana przez profesjonalnych graczy. Bloody ma złą opinię na forach (przez jej sensor). Sam miałem okazję przetestować V7 i śmiało mogę stwierdzić, że G100s > V7.

Jeżeli masz zwyczaj rzucać sprzętem, to kup coś za 5 PLN - co za różnica, i tak go rozjebiesz. Nie widziałem pancernego, gamingowego sprzętu.

ㅈㅈ.

Myszką staam się nie rzucać ta służy mi już od 2 lat, jest tylko porysowana,
Więc
Myszka ~110ZŁ G110s
Klawiatura ~40zł Natec R33
Podkładka ~30zł Stealsieries QCK
I słuchawki wezmę pierwsze lepsze z mediamarkt czy innego sklepu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zestaw Gammingowy   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...