Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qumonik

adi19820

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, widzę ze profesionaln serwer sie szykuje ja mam kilka pytan dotyczace vipow opisz mi za ile vip bedzie i co vip posiada bo to mnie tak najbardziej ciekawi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemka, widzę ze profesionaln serwer sie szykuje ja mam kilka pytan dotyczace vipow opisz mi za ile vip bedzie i co vip posiada bo to mnie tak najbardziej ciekawi

Witam, a dziękuje:) a więc:

koszt VIP'a 9,00zł netto (11.07zł z VAT).

Rezerwacja slota

Tansza zmiana spawnerów/biomów oraz wkupywanie zwierząt

Większa szansa na wypadanie nagród ze Stone

Fly na swoich wyspach

Kolorowe pisanie na chacie

Możliwość teleportowania się do strefy VIP

Oraz planujemy dodać także możliwość zakładania innej wyspy np lepsze itemy w skrzyni czy coś w tym rodzaju:)

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Matko ... Wbilem na chwilke chyba sie wylaczyla wl ... Ten spawn to jest zwyczajnie obrzydlistwo ... Jak mozna cos takiego zbudowac?

Sklep podzielony na 3 nie mozna dojsc tylko trzeba wejsc na plytke... i dopiero tp nie mozna uzywac warpow... 

Dlaczegoooooo serwer tak fajnie sie zapowiadal a tu klops...

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Matko ... Wbilem na chwilke chyba sie wylaczyla wl ... Ten spawn to jest zwyczajnie obrzydlistwo ... Jak mozna cos takiego zbudowac?

Sklep podzielony na 3 nie mozna dojsc tylko trzeba wejsc na plytke... i dopiero tp nie mozna uzywac warpow... 

Dlaczegoooooo serwer tak fajnie sie zapowiadal a tu klops...

Więc tak nie mogłeś wbić na serwer bo Wh jest on 24h:) a poza tym nie można się tepać bo zostało to zablokowane aby ludzie nie wbijali przyjdź na otwarcie a zobaczysz:)

możesz dać link do item shopu ?

http://mc.qumonik.pl/SkyRox

a proszę:)

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Opublikowano

Zapytaj swoich budowniczych czy kim oni tam byli na literke V z tego co pamietam jeden mial nick

Na serwerach jestem pod nickiem Aridion 

Opublikowano

Widze ze kolejny serwer dla kasy rosnie. 

Pewnie jak kupisz VIP;a dostajesz diax eq itp...

Zgadlem? Mysle ze tak :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

Widze ze kolejny serwer dla kasy rosnie. 

Pewnie jak kupisz VIP;a dostajesz diax eq itp...

Zgadlem? Mysle ze tak :D

I tu się mylisz VIP ma to co opisałem dokładnie tu:

Witam, a dziękuje:) a więc:

koszt VIP'a 9,00zł netto (11.07zł z VAT).

Rezerwacja slota

Tansza zmiana spawnerów/biomów oraz wkupywanie zwierząt

Większa szansa na wypadanie nagród ze Stone

Fly na swoich wyspach

Kolorowe pisanie na chacie

Możliwość teleportowania się do strefy VIP

Oraz planujemy dodać także możliwość zakładania innej wyspy np lepsze itemy w skrzyni czy coś w tym rodzaju:)

A więc nie dostaje żadnego EQ bo to nie serwer typu PayToWin ale jak taki miałby byś skyblock to powodzenia ci życzę w odróżnianiu trybu gry. Najczęściej spotykanym serwerem PayToWin jest PVP bądź Survival(czasem też + frakcje).

PS. Ranga SVIP została usunięta ponieważ wolimy dać więcej dodatków VIP'owi.

@Edit

Questy zostały napisane na start będzie jedynie 5 ale myślę że się wam spodobają. W ciągu najbliższych dni zostaną dopisane  kolejne zadań

Opublikowano

Hehe ale mi autorski plugin... 

Wiesz co? Taki plugin to sobie wcisnij w xxx :)

"Twoj" plugin zawiera podstawowe komendy co kazdy skyblock. Jak pisales juz "plugin" to bylo dodac cos nowego...

Ten serwer to jakas PORAŻKA! Gracz chyba nie ma zadnej komendy. /spawn /warp nic nie dziala....

Pozdrowionka dla Technika :^ Wbijam 2 godz przed startem :p

Takie BTF.. Po co zmieniac jezyk na angielski? Na waszym miejscu bylbym szczesliwy gdyby gralo przynajmniej 5 graczy :3

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiadał , chciałem dłużej zostać na nim , ale jak już przyszedł start serwera to się zasmuciłem a powody są takie :

-Pluginy : Nie wiem po co robili "autorski plugin na permisje" skoro są takie dobre jak np. PermisionsEx

Komendy nie działały w większości jak np. /spawn , /m i inne podstawowe .\

a]Inne : Po co zasłaniają /pl skoro maja autorskie , dla mnie jest to tylko tłumaczenie takie : NIEMA ŻADNYCH PLUGINÓW AUTORSKICH ,

bo po co ukrywać coś co sami stworzyliśmy i niema tego w internecie ?

a]Sklepy : Są one nie zbyt wyraźnie , nie wiadomo czy to jest jeden przedmiot czy kilka .

-Mapa: Nie rozumiem po co robią taką wielka mapę już nie mówiąc  ze nie jest zbyt atrakcyjne , wszystko jest porozrzucane bo niej ,

by dostać się do sklepu to trzeba do każdego osobno się tp płytka [Teleportem} , samych itemów niema za wiele

a]Wyspy : Wyspy nie grzeszą zbytnio wyglądem , zbugowane i nie wiem po co dali rudy skoro i tak wypadają ze stona , a żeby mieć stona trza

wpierw mieć + nie posiadają nic nadzwyczajnego w pluginie na wyspy tylko tyle ze podmienili pluginem mycomend inne komendy .

trochę itemów chyba ze chce się mieć 1 stona na 7 sztuk .

Serwer ogółem widać jest robiony najwyraźniej na byle jako , pewnie nie mieli żadnych testów czy wszystko działa , chodź tego nie wiem

Ocena według mnie to słabe 4/10                                                                                                   

[Admin powie ze to hejt , ale jest to opinia którą często admini serwera nazywają hejtem ]

Opublikowano

@author jesli chcesz moge za niska cene sprzedac Ci calkiem ladne mapy (spawn, pvp, sklep ,parkoury)

Jesli jestes zainteresowany pisz Priv. Bo to co teraz tam jest to kompletna kupa :p

Opublikowano

Serwer bardzo fajnie się zapowiadał , chciałem dłużej zostać na nim , ale jak już przyszedł start serwera to się zasmuciłem a powody są takie :

-Pluginy : Nie wiem po co robili "autorski plugin na permisje" skoro są takie dobre jak np. PermisionsEx

Komendy nie działały w większości jak np. /spawn , /m i inne podstawowe .\s

a]Inne : Po co zasłaniają /pl skoro maja autorskie , dla mnie jest to tylko tłumaczenie takie : NIEMA ŻADNYCH PLUGINÓW AUTORSKICH ,

bo po co ukrywać coś co sami stworzyliśmy i niema tego w internecie ?

a]Sklepy : Są one nie zbyt wyraźnie , nie wiadomo czy to jest jeden przedmiot czy kilka .

-Mapa: Nie rozumiem po co robią taką wielka mapę już nie mówiąc  ze nie jest zbyt atrakcyjne , wszystko jest porozrzucane bo niej ,

by dostać się do sklepu to trzeba do każdego osobno się tp płytka [Teleportem} , samych itemów niema za wiele

a]Wyspy : Wyspy nie grzeszą zbytnio wyglądem , zbugowane i nie wiem po co dali rudy skoro i tak wypadają ze stona , a żeby mieć stona trza

wpierw mieć + nie posiadają nic nadzwyczajnego w pluginie na wyspy tylko tyle ze podmienili pluginem mycomend inne komendy .

trochę itemów chyba ze chce się mieć 1 stona na 7 sztuk .

Serwer ogółem widać jest robiony najwyraźniej na byle jako , pewnie nie mieli żadnych testów czy wszystko działa , chodź tego nie wiem

Ocena według mnie to słabe 4/10                                                                                                   

[Admin powie ze to hejt , ale jest to opinia którą często admini serwera nazywają hejtem ]

Więc tak serwer dobrze się zapowiadał i dalej tak jest, Dlaczego bo to nie koniec wczorajszy atak był moim błędem i to wiem zapomniałem w jednym pluginie zmienić wartości przed zalogowaniem i tak o toż wkradli się na konto Admina Sputr1k i przepraszam za to. Dlaczego własny plugin od permission?? dlatego aby połączyć wszystkie nasze serwery w jedną całość o co tu chodzi?? więc tak gdy macie możliwość kupienia np: Vipa na jednym serwerze on jest przeważnie tańszy, ale co myślicie o tym aby wprowadzić małą nie zależność i dać trochę drożej ale na wszystkie nasze serwery vipa. 

To na przykład wejdź na hipixel.net i sprawdź czy maja dostępne /pl no własnie NIE dlaczego bo może nie życzy sobie autor na podglądanie jego pluginów albo tak naprawdę hipixel jest złożony z pluginów z neta no ale cóż nie mi to oceniać.

Sklepy są moim zdaniem dobrze wyglądające a cena jaką kupujesz/sprzedajesz jest 1 item w przyszłości zostanie to zmodernizowane na linijkę w której będzie pisać ile itemów kupujesz bądź sprzedajesz

Więc tak odniosę się do naszego pluginu od wysp bo do mapy mi się nie chce^^... 

to tak mamy autorski plugin od wysp jak to udowodnić?? na zadnym pluginie z bukkita czy innej strony nie posiadają Black listy graczy i tym samym mogę udowodnić ze nie posiadamy ani mycommand

i ostatnia linijka tej wypowiedzi serwer nie jest robiony byle jako oraz zostanie wykupiona reklama u youtuberów aby się wszystko ruszyło.

Dziękuję, Możecie już spokojnie wbijać na serwer i grać ekipa Qumonik.pl zapewnia maksymalne bezpieczeństwo

oraz zapraszamy serdecznie na naszego Teamspeak 3:

IP: Mc.qumonik.pl

Opublikowano

to tak mamy autorski plugin od wysp jak to udowodnić?? na zadnym pluginie z bukkita czy innej strony nie posiadają Black listy graczy i tym samym mogę udowodnić ze nie posiadamy ani mycommand

Twa wypowiedz ze jest to autorski ukazuje ze najwyraźniej lubisz kłamać , gdyż w pluginie islandworld jest takie coś jak czarna lista i teraz ładnie ci to wytłumaczę :

Komenda /lock [nick gracza] - Zabezpiecza wyspe albo blokuje gracza czyli inaczej /wyspa czarnadodaj

A komenda /unlock [nick gracza] - Odbezpiecza wyspę albo odblokowuje gracza czyli inaczej /wyspa czarnausun

Wiec ta twoja wypowiedz jest nikła z prawda dziękuje :)

Opublikowano

Twa wypowiedz ze jest to autorski ukazuje ze najwyraźniej lubisz kłamać , gdyż w pluginie islandworld jest takie coś jak czarna lista i teraz ładnie ci to wytłumaczę :

Komenda /lock [nick gracza] - Zabezpiecza wyspe albo blokuje gracza czyli inaczej /wyspa czarnadodaj

A komenda /unlock [nick gracza] - Odbezpiecza wyspę albo odblokowuje gracza czyli inaczej /wyspa czarnausun

Wiec ta twoja wypowiedz jest nikła z prawda dziękuje :)

a no masz racje własnie sprawdzam Islandworld i wiesz co myślę czy nie dodać poziomów trudności wyspy do naszego pluginu, I co na to powiesz?? wbij za około 1h na serwer i zobaczysz różno rodne poziomy wysp;)

Opublikowano

dziala juz ten serwer?? 

PS:ma ktos fajnego skybloka do polecenia i by mi na pw napisal namiary dzieki xD

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

@benqukamil tak, tak serwerek już działa za niedługo kupujemy reklamę za 200zł wiec bd więcej ludzi grało:)

Opublikowano

yo siemka ziomale :P i jak sie gra na serwerze? bo mam mały problem nie wiem czy zagrac czy nie? 

Opublikowano

Opłaca się grać miła administracja i ogóle ogar :).

A dziękuje, dziękuje miło słyszeć ze fajnie się gra:)

yo siemka ziomale :P i jak sie gra na serwerze? bo mam mały problem nie wiem czy zagrac czy nie? 

A polecam grać:)

Opublikowano

Update Serwerowy:

• - Zmiana systemu zakładania wysp (nie będą już kordy 10000000 na -10000000) wyspy oddalone od siebie o 50 kratek piszcie w komentarzach cytując ten post czy chcecie aby można było się łączyć z innymi wyspami czy też nie
  • - Nowy spawn już w budownie(Stary uległ zniszczeniu po testach wysp)
  • - Questów coraz więcej
  • - mamy już pomył na wykorzystanie lvl wyspy nie tylko do rankingu ale to już dowiecie się potem(Jeszcze nie wiemy jak to będzie wyglądać)

Opublikowano

Update Serwerowy:

• - Zmiana systemu zakładania wysp (nie będą już kordy 10000000 na -10000000) wyspy oddalone od siebie o 50 kratek piszcie w komentarzach cytując ten post czy chcecie aby można było się łączyć z innymi wyspami czy też nie
  • - Nowy spawn już w budownie(Stary uległ zniszczeniu po testach wysp)
  • - Questów coraz więcej
  • - mamy już pomył na wykorzystanie lvl wyspy nie tylko do rankingu ale to już dowiecie się potem(Jeszcze nie wiemy jak to będzie wyglądać)

1. Nie łączyć.

2. Mogę pomóc w budowie, pisz na PW.

3. I dobrze.

4.Może zmiana punktów na rangę 0.o ?

@topic

Serwer mi się podoba, ciekawy itp. Tylko dodałbym jeszcze coś fajnego. :) Powodzenia i dzięki. ;)

Opublikowano

1. Nie łączyć.

2. Mogę pomóc w budowie, pisz na PW.

3. I dobrze.

4.Może zmiana punktów na rangę 0.o ?

@topic

Serwer mi się podoba, ciekawy itp. Tylko dodałbym jeszcze coś fajnego. :) Powodzenia i dzięki. ;)

Dzięki za opinie.

co do punktu 4 to jeszcze z CMWGT muszę się dogadać i obgadać co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...