Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ziela

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie to zachęcamy was również do pisania podań. Jak na razie to najbardziej potrzebujemy map creatora (McEdit albo WorldPainter) i budowniczych.

Bez tych osób start może być przedłużany a tego byśmy nie chcieli.

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Refresh

+

Dużo się zastanawialiśmy nad klimatem serwera RP. Chcielibyśmy abyście zagłosowali na jeden z klimatów, które zaraz podam i wypowiedzieli się na nie.

Nowożytność - 18 wiek, pistolety, miecze, statki itp + nutka z assassina

Średniowiecze - Typowy średniowieczny klimat czyli 13 wiek, zbroje, miecze, statki, kobiety :)

Średniowiecze + Fantasy - Coś podobnego do średniowiecza tylko, że coś bardziej w stylu gry "Wiedźmin".

Co o tym sądzicie? Mogę się jeszcze bardziej rozpisać. Pytajcie, komentujcie...

Opublikowano

Podobnie jak na innych serwerach. Jest lobby i wybieramy sobie na jaki tryb chcemy wejść.

Opublikowano

Army jest w skrypcie więc nie polecam tego serwera. Skąd to wiem? Kolega był tam skrypterem (a on nie umiał pisać skryptów) zobaczył all pluginy i tyle mogę z tego wywnioskować ;d

cKXCQyT.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKwabedzPL04 Twój kolega czyli kto jeśli można wiedzieć? Serwer jeszcze nie powstał to też jest ważne i wszystko jeszcze nie jest zrobione. Opieramy się na skryptach i na pluginach bo na tym są tworzone serwery jeśli chciałbyś wiedzieć. 

Opublikowano

Serwer jest dość dobry ale niedopracowany. Widać że administracja się stara a to należy liczyć na plus. Gdyby dodać trochę rzeczy które są niezbędne to byłoby jeszcze lepiej.

2cy5dna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...