Skocz do zawartości

No Game No Life 2 Season

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

nie no bez przesady,nie dawno na angielskim forum czytałem że ma się pojawić w połowie 2015 i że ma być ponownie 12 odcinków poza tym raczej zauważyli że NGNL przyjęło się świetnie i nie będą zwlekali z kolejnym sezonem 2-3 lata co nie ? większość ludzi by chyba zapomniała o tym anime...

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Czy taka zwykła reklama novel`ki to bym nie powiedział,na same Anime poszły podobno grube pieniądze na novel`ę też więc raczej nie przepuściliby tyle kasy na marne coś CHYBA musi być ale to tylko moje zdanie....poza tym czytałem że podobną sytuację miał Soul Eater,pierwsze 15 odcinków niezanajlepiej się przyjęło a wydali w to FULL kasy,próbowali dalej i co ? Bardzo sławne i fajne anime...jeżeli ktoś będzie posiadał jakieś nowe informacje to niech pisze  8S

@ref

​     ​

• 2 tygodnie później...

Czytajac ten temat zauważyłem coś ciekawego. Otóż każdy próbuje Cię przekonać, że drugiego sezonu no game no life nie zobaczysz tak prędko, a ty mimo tego, ze liczyłeś właśnie na odpowiedzi co do tego pytania nie akceptujesz tego i wymyślasz co się da, żeby oszukać siebie, że drugi sezon musi powstać szybko. Nie, nie musi. Wiadomo, żeby na tym zarobili, ale to nie musi byc takie proste jak Ci się wydaje. Była masa anime, bardzo popularnych, których sequela nie doczekały się do dziś. Nic nie zrobisz z tym faktem, że ngnl 2 nawet moze nie powstać. Nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu czekać, nikt nie posiada żadnych informacji, bo takowych nie ma (przynajmniej oficjalnych nie ma) więc myślę, ze ten temat powinien zostać zamknięty. Jak umiesz angielski to czytaj novelke ngnl. 

XrgAYyk.png

Czytajac ten temat zauważyłem coś ciekawego. Otóż każdy próbuje Cię przekonać, że drugiego sezonu no game no life nie zobaczysz tak prędko, a ty mimo tego, ze liczyłeś właśnie na odpowiedzi co do tego pytania nie akceptujesz tego i wymyślasz co się da, żeby oszukać siebie, że drugi sezon musi powstać szybko. Nie, nie musi. Wiadomo, żeby na tym zarobili, ale to nie musi byc takie proste jak Ci się wydaje. Była masa anime, bardzo popularnych, których sequela nie doczekały się do dziś. Nic nie zrobisz z tym faktem, że ngnl 2 nawet moze nie powstać. Nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu czekać, nikt nie posiada żadnych informacji, bo takowych nie ma (przynajmniej oficjalnych nie ma) więc myślę, ze ten temat powinien zostać zamknięty. Jak umiesz angielski to czytaj novelke ngnl. 

nie wiedziałem że ludzie tak to odbiorą, ewidentnie moja ciekawość dotyka piekła,ale stety czy też nie trzeba czekać,temat do zamknięcia...

​     ​

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Raczej nie ma szans. Raz, że robił to MadHouse, który praktycznie słynie tylko i wyłącznie z anime, które są reklamówkami mangi (kilka wyjątków było i to chyba dość dawno temu), a dwa to to, że inna pozycja tego samego autora jest aktualnie w trakcie tworzenia - Clockwork Planet

@KlauS.

Dopiero teraz zauważłem, że napisałeś to samo... ;/

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum No Game No Life 2 Season   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...