BornVillain Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wie ktoś,coś o drugim sezonie NGNL ? Jakieś zapowiedzi lub coś w tym stylu ? Myślę że jak wyszły dwa Special`e to coś planują 8S Jak myślicie ? Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun ! Odnośnik do komentarza
mikser38 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Raczej nie - zrobili 1 season żeby zobaczyć czy się przyjmie. 2 sezon dostaniemy prawdopodobnie za jakieś 2,5 do 3 lat, no chyba że o czymś nie wiem. Te specjale to tak na szybko robione, żeby na hypie głownego produktu się wybić. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tyle czekać? masakra, no ale cóż. Co my możemy? Odnośnik do komentarza
mikser38 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @możemy czytać mangę/novelke, zależy na jakiej podstawie robione jest anime Odnośnik do komentarza
BornVillain Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie no bez przesady,nie dawno na angielskim forum czytałem że ma się pojawić w połowie 2015 i że ma być ponownie 12 odcinków poza tym raczej zauważyli że NGNL przyjęło się świetnie i nie będą zwlekali z kolejnym sezonem 2-3 lata co nie ? większość ludzi by chyba zapomniała o tym anime... Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun ! Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 BTOOOM też się przyjęło świetnie i co? Zwykła reklama nowelki, na drugi sezon albo poczekasz długo, albo wcale nie zobaczysz. Anyway, to też zależy od liczby sprzedanych DVD/Blu-Ray, a z tego co wiem, to trafiły do sprzedaży w tym miesiącu (lub trafią w następnym, nie jestem pewien). Odnośnik do komentarza
BornVillain Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Czy taka zwykła reklama novel`ki to bym nie powiedział,na same Anime poszły podobno grube pieniądze na novel`ę też więc raczej nie przepuściliby tyle kasy na marne coś CHYBA musi być ale to tylko moje zdanie....poza tym czytałem że podobną sytuację miał Soul Eater,pierwsze 15 odcinków niezanajlepiej się przyjęło a wydali w to FULL kasy,próbowali dalej i co ? Bardzo sławne i fajne anime...jeżeli ktoś będzie posiadał jakieś nowe informacje to niech pisze 8S @ref Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun ! Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 NGNL stacza się troszku tam dalej, jak jarałem się na początku mangą, anime i novelką tak teraz nie śledzę żadnego nawet jeśli coś się pojawia w eng. Zatkał mnie jeden wątek o relacji jakiegoś Riku z machine Odnośnik do komentarza
BornVillain Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 @ref Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun ! Odnośnik do komentarza
Kaanashi Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 @ref Czytajac ten temat zauważyłem coś ciekawego. Otóż każdy próbuje Cię przekonać, że drugiego sezonu no game no life nie zobaczysz tak prędko, a ty mimo tego, ze liczyłeś właśnie na odpowiedzi co do tego pytania nie akceptujesz tego i wymyślasz co się da, żeby oszukać siebie, że drugi sezon musi powstać szybko. Nie, nie musi. Wiadomo, żeby na tym zarobili, ale to nie musi byc takie proste jak Ci się wydaje. Była masa anime, bardzo popularnych, których sequela nie doczekały się do dziś. Nic nie zrobisz z tym faktem, że ngnl 2 nawet moze nie powstać. Nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu czekać, nikt nie posiada żadnych informacji, bo takowych nie ma (przynajmniej oficjalnych nie ma) więc myślę, ze ten temat powinien zostać zamknięty. Jak umiesz angielski to czytaj novelke ngnl. Odnośnik do komentarza
BornVillain Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czytajac ten temat zauważyłem coś ciekawego. Otóż każdy próbuje Cię przekonać, że drugiego sezonu no game no life nie zobaczysz tak prędko, a ty mimo tego, ze liczyłeś właśnie na odpowiedzi co do tego pytania nie akceptujesz tego i wymyślasz co się da, żeby oszukać siebie, że drugi sezon musi powstać szybko. Nie, nie musi. Wiadomo, żeby na tym zarobili, ale to nie musi byc takie proste jak Ci się wydaje. Była masa anime, bardzo popularnych, których sequela nie doczekały się do dziś. Nic nie zrobisz z tym faktem, że ngnl 2 nawet moze nie powstać. Nie pozostaje Ci nic innego jak po prostu czekać, nikt nie posiada żadnych informacji, bo takowych nie ma (przynajmniej oficjalnych nie ma) więc myślę, ze ten temat powinien zostać zamknięty. Jak umiesz angielski to czytaj novelke ngnl. nie wiedziałem że ludzie tak to odbiorą, ewidentnie moja ciekawość dotyka piekła,ale stety czy też nie trzeba czekać,temat do zamknięcia... Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun ! Odnośnik do komentarza
Kitti Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jeżeli manga jest kontynuowana to duże prawdopodobieństwo że będzie drugi sezon. Kiti ♥ Odnośnik do komentarza
Sashimo Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 obecnie coś wiadomo ? Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 To jest Madhouse, nie licz na drugi sezon Ogółem to inne animu od tego samego autora już jest zapowiedziane, więc druga seria pewnie nie wyjdzie zbyt szybko. Materiału mają wystarczająco od połowy roku Odnośnik do komentarza
N7Reny Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Jeżeli manga jest kontynuowana to duże prawdopodobieństwo że będzie drugi sezon. Bleach pozdrawia -_- "Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara" Odnośnik do komentarza
Pitbull_ Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Raczej nie ma szans. Raz, że robił to MadHouse, który praktycznie słynie tylko i wyłącznie z anime, które są reklamówkami mangi (kilka wyjątków było i to chyba dość dawno temu), a dwa to to, że inna pozycja tego samego autora jest aktualnie w trakcie tworzenia - Clockwork Planet @KlauS. Dopiero teraz zauważłem, że napisałeś to samo... ;/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.