Argin™ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hej! Przypadkowo moja znajoma zresetowała grupie Admin Server Query uprawnienia na Server admin i stworzyła jakąś rangę co nie można jej nawet edytować ani usunąć przez yatqa. Idzie jakoś zrobić od zera range ASQ bez resetowania całego teamspeak3? Odnośnik do komentarza
Calme Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak to ja Ci nie wytłumaczę, bo nie wiem co się dzieje. Napisz do mnie na GG czy tam podaj na PW IP tego TSa to postaram Ci się jakoś pomóc. Odnośnik do komentarza
Norczan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jest taka możliwość, tylko musisz edytować bazę danych. Jeśli nie umiesz lub nigdy się z tym nie bawiłeś mogę Ci to zrobić, napisz mi wiadomość jeśli chcesz. Ostatnio pomagałem jednej osobie z tym problemem i umiem to szybko zrobić. Odnośnik do komentarza
Argin™ Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zrobiłem reinstall.... Temat do zakmnięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.