Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Buildy Wszystkich Postaci Na Podstawie Doświadczenia Z Pl + Opisy Skilli.

flor3k1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korzystajcie z poradnika Waszego pro Dagerusa, który ma więcej postów ode mnie i jest Waszym bogiem :)

Daleko na nim zajedziecie, ale Wasz wybór.

Pozdrawiam :)

Być nie mieć...

Opublikowano

Tak , te postacie są z metin2.pl :):):):):):):):):):):):):):) ,a co do opisów to przeczytałem to i postanowiłem do siebie to dodać ale mam niestety co innego.

Opublikowano

Ładnie ładnie aż mnie zaciekawiła sama treść, nie przypominam sobie także bym czytał coś podobnego, tzn. raczej nie plagiat :P

Mimo, iż Cię to nie interesuję, myślę, że nie gardzisz + albo *5, xD

BTW. Ty to f1or3k z s7?

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nie zgadzam sie co do daggera BM healera Wp i smoczka

WP:

STATY

*Full int- wit-sila/zr

*2:1 int wit reszta w sile/zr

SKILLE

*PVP- czarrowane-palec-rozpro-wir

*EXP-czarowane-zbroja-starch-wir

*DT-Czarowane-wir-zbroja-palec

BM

STATY:

*MAX INT i ZR potem WIT

*2:1 INT WIT potem 2:1 DEX wit

*2:1 INT WIT potem max DEX

SKILLE:

PVP-MROCZNE/CIOS-SFERA-OCHRONA-MROCZNE/CIOS

EXP-OGNISTE-OCHRONA-MROCZNE-CIOS

DAGGER:

watpliwosci mam do skilli lepiej jest Zasadzka-szybki/wirujacy-chmura-szybki/wirujacy

SMOK

STATY:

*Nie wiem skad wziales sile dla szamana...

SKILLE:

*PVP-STRZELAK-SKOWYT-POMOC-TALIK-BLOGO

*EXP-SKOWYT-BLOGO-POMOC-STRZELAK

*Jak noobisz i bufujesz to POMOC/BLOGO-POMOC/BLOGO- SKILL OFENSYWNY (Bufowac mozna do 61 a potem co wtedy? ;f )

PS. Odbicie w kazdym buildzie dajesz jako ostatnie chyba ze robisz sobie prywatnego bufka ale i tak nic nie daje

Healer:

STAYT:

*Nie wiem skad wziales sile dla szamana...

SKILLE:

EXP-PRZYWLOANIE-RZUT-LECZENIE-SZPON-ZWINKA

PVP-PRZYWOLANIE-LECZENIE-RZUT-ZWINKA

A co do bufka to healerem niewatpliwie bedziesz koksil -,-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No mi też się zdaje , że takiego poradnika to nie było , najlepiej by było podpiąć , po co zbędne tematy.

+

Opublikowano

A więc ujmę to tak... "Pisałem to od 0, wszystko z głowy" jasne... A

board.metin2.pl

się nie używało może.?

Większość buildów wygląda identycznie jak na w/w stronie. Ogólnie to wszystko zgapiałeś z w/w strony tylko słowa upiększałeś.

Ja ci nawet - za to nie dam bo za dobry jest. Nie wiem czym tu można się podniecać.? Może jak taki "doświadczony" jesteś napisz jakie eq dawać, bony itp. a nie myślisz, że jak będziesz się wzorować na forum Metin'a i upiększysz parę słówek to zabłyśniesz.

Dalszy komentarz tego poradnika jest zbędny.

Tubis

sygnatubis.png

Created by Sylv3rWolf

Opublikowano

Florek sam kopiujesz a chcesz coś odemnie ? Ja chociaż wszystko pisałem z mózgu którego ty nie masz :) :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Opublikowano

@Shariff buildy z siłą dla szamana są tylko dodatkiem :) Przydają się one do metków itd. Dla smoczka oczywiście z dobrym bambusikiem. Podstawa oczywiście zr. Buffki opisałem gdyby chciał ktoś sobie zrobić prywatnego :) Wiadomo, że takimi postaciami nie da się normalnie grać. Większość statów, które wpisałeś zawierają moje, reszty nie miałem okazji testować, więc ich nie pisałem. Co do Twoich buildow to się akurat nie zgadzam, ale każdy ma swoje zdanie. A zamiana miejscami 4 podstawowych skilli aż takiej dużej różnicy nie robi, gdyż dobić 69 lvl nawet na globalu to nie problem :)

@Degarus brak słów :) Nie wiesz jak pisać, to nie pisz wcale, a nie CTRL+C i CTRL+V bez mojej zgody :)

Pozdrawiam.

OO z s7? powiadasz pzdr,pamietam Cie shinsoo 4ever gildia Cult hehe :)

Nie bądz cham daj +

Moj Tut Sposob na zarabianie.

bogdanek.png

Prosze o Sciagniecie tych %%

Opublikowano

czytajac tuta Degarus i tego powiem ze ten jest lepszy.. duzo bo tut Degarus byl bezsensu ... szaman smok np na pvp napisal 1 pomoc 2 blogo 3 cos tam... na pvp ofensywne skile ewentualnie mozna pomoc dac...

76561198017353072.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...