Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedługo zostanie opublikowany nowy exploit :).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko, ze w LoL'u bez zadnych dodatkowych programow nic nie zbugujesz. 

po za robieniem villemawa na full hp oraz bugiem z turretami na dominionie i z 5 innymi o ktorych nie pamiętam to nie ma bugów które by działały bez programów....

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

po za robieniem villemawa na full hp oraz bugiem z turretami na dominionie i z 5 innymi o ktorych nie pamiętam to nie ma bugów które by działały bez programów....

Masz jakies dowody na to ze sa takie bugi poza pustymi słowami? 

Opublikowano

Wtedy jestes niewidzialny ? xD

Tak. Nie wiem czy widziałeś ale jakiś czas temu były filmiki z teemo + smite, że Teemo wygrywał gierki w maks 15 minut w jungli. Jak? Był niewidzialny i kradł jungle dla enemy itp.  Pewnie go mają ale może to już załatali.

Opublikowano

Masz jakies dowody na to ze sa takie bugi poza pustymi słowami? 

stajesz po prawej stronie ściany i villemaw nie zadaje ci dmg bug od pół roku znany a ty chesz dowody... poćwicz

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Nie odkopujcie tematu disable spellsa już nie ma i nie będzie przynajmniej na takiej zasadzie jak był teraz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Niech się bawią, jeśli chcą, prędzej czy później i tak Rito zrobi z tym porządek, tak było, jest i będzie panowie. :)

Hahahahha rozjebales mnie tym .. Bylo - na pewno , jest - dobry żart i będzie - wątpie , albo sobie jaja robisz albo dopiero zaczales przygode z lolem >.<

Opublikowano

A ten "JaxEExploit" to do czego? :D odpaliłem to niby na spacji coś robi ale nic nie robi jak wciskam.

Działał na tej samej zasadzie co DisableSpells, został sfixowany.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...