maju4422 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wiem że istnieje program o nazwie "Auto Clicker" do margonem mógłby ktoś mi podać poradnik lub coś w tym stylu oraz link do pobrania tego o to programu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 maju4422: Jest bot. Który (jak stoisz blisko elity) to sam Ci ją atakuje i zbiera lot. Jeśli dana elita nie zabiera Ci hp. Możesz włączyć bota na całą noc. Rano się budzisz a w plecaczku leży Hero . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maju4422 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mógłbys podać link do tego programu albo nazwę ? Elita może zabierać hp poniewaz jest dodatek który sam Cie leczy do fulla po walce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKi504 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ej a jak jest się wylogowanym to też to działa? Bo jak się na noc zostawi kompa to się mama wkurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 LuKi504: Ten bot nie. Musisz mieć włączonego. Jak masz laptopa to przyciemnij. Ja np. mogę tak przyciemnić, że jest czarny (jak wyłączony) i tak cicho pracuje w nocy, że nikt nie słyszy. Oczywiście, ja nie mam przypału ale Tobie tak radzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKi504 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ale ja nie mam laptopa ;/ Ale ja nie mam laptopa ;/ a pozatym sie sczają ze w gniazdku jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 LuKi504: W takim razie masz pecha. Na telefonie ten bot chyba nie wypali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maju4422 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mógłbym prosić o link do pobrania tego bota ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 maju4422: Szukaj na stronie margoextend.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xCinekxMC Opublikowano 2 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Takie boty są słabe , wykrywalne :P Dużo osób dostało za takie cuś bana ! ----------------------------------------------------------------------------- Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p ----------------------------------------------------------------------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzzj Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Najlepsze są boty na "Sterowanie" Tzn. Auto klikanie klawiszy.Masz auto walkę na "e" i bot co 5 min klika ci "e". Oraz Porusza się w danym okręgu, np 21,22 do 21,24 a z 21,24 do 21,23 i z 21,23 do 21,22 i czeka aż się zespawnuje i tak w koło ( Takie boty są nie wykrywalne )Teraz sam próbuje sił w robieniu bota do Margonem, ale na mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 8 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 @Ozzzj Bardzo dobrze się zapowiada. Gdy skończysz, udostępnisz? Wiem, ze nie wykrywalne, bo z apki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzzj Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 @Ozzzj Bardzo dobrze się zapowiada. Gdy skończysz, udostępnisz? Wiem, ze nie wykrywalne, bo z apki. Tak udostępnię :P Ale wersję free oraz Premium (5 zł) Ale póki co obliczam, minimalne przerwy w chodzeniu oraz, zastanawiam się czy zrobić na automatyczne wykrywanie obrazu i klikanie na niego, czy może zrobić automatyczne chodzenie strzałkami i klikanie co potworka "E". (Klikanie "E" po pobraniu dodatku na AutoWalki) Najprostszym rozwiązaniem jest MouseClick, a najtrudniejszym te "Obrazki", średnim natomiast strzałki... Ale w tym różnica że w MouseClick programowanie skryptu jest BANALNIE proste, a w obrazkach nie. Wada jest taka, że w MouseClick zataczam pętle, która klika miejsca określonej osi (x,y) Oraz np w miejsce czasu Spawnu daje czas ponownego odpalenia się pętli. {1 zmiana mapy i bot do dupy...} Natomiast w "Obrazkach" samo szuka i atakuje, gorzej z leczeniem... Jednym słowem muszę wybrać najlepszy sposób na zrobienie. Bo nie sztuką zrobić bota który gówno może, sztuką jest zrobić go najlepiej jak się da. :P (PS : Bot wyżej na obrazku był, zrobiony w około 2 godziny D: była to próba, 1 mapa działała i modyfikowałem funkcje.) Każdy może zacząć robić, bota to bardzo proste tylko trzeba mieć wytrwałość Zapraszam na stronę BOTA (Nie jest zaawansowana jak na 7h :P ale powinna wystarczyć do 1 bota.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sardasom Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ozzzj oby tak dalej to premium kupie jako 1 mam nadzieje ze nie padnie ;/ tak jak easymargo życze powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertsons Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Powodzonka! Czekam na udostępnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.