Skocz do zawartości

Auto Clicker

maju4422

Rekomendowane odpowiedzi

LuKi504:

Ten bot nie. Musisz mieć włączonego. Jak masz laptopa to przyciemnij. Ja np. mogę tak przyciemnić, że jest czarny (jak wyłączony) i tak cicho pracuje w nocy, że nikt nie słyszy. Oczywiście, ja nie mam przypału ale Tobie tak radzę.

baner.png

• 2 tygodnie później...

Najlepsze są boty na "Sterowanie" Tzn. Auto klikanie klawiszy.
Masz auto walkę na "e" i bot co 5 min klika ci "e".

Oraz Porusza się w danym okręgu, np 21,22 do 21,24 a z 21,24 do 21,23 i z 21,23 do 21,22 i czeka aż się zespawnuje i tak w koło :)

( Takie boty są nie wykrywalne )
Teraz sam próbuje sił w robieniu bota do Margonem, ale na mapy.

9027214154082901280525.jpg

@1361622928-U485574.pngOzzzj

Bardzo dobrze się zapowiada.

Gdy skończysz, udostępnisz?

Wiem, ze nie wykrywalne, bo z apki.

Tak udostępnię :P Ale wersję free oraz Premium (5 zł)

Ale póki co obliczam, minimalne przerwy w chodzeniu oraz, zastanawiam się czy zrobić na automatyczne wykrywanie obrazu i klikanie na niego, czy może zrobić automatyczne chodzenie strzałkami i klikanie co potworka "E". (Klikanie "E" po pobraniu dodatku na AutoWalki)

Najprostszym rozwiązaniem jest MouseClick, a najtrudniejszym te "Obrazki", średnim natomiast strzałki...

Ale w tym różnica że w MouseClick programowanie skryptu jest BANALNIE proste, a w obrazkach nie. 

Wada jest taka, że w MouseClick zataczam pętle, która klika miejsca określonej osi (x,y)

Oraz np w miejsce czasu Spawnu daje czas ponownego odpalenia się pętli. {1 zmiana mapy i bot do dupy...}

Natomiast w "Obrazkach" samo szuka i atakuje, gorzej z leczeniem...

Jednym słowem muszę wybrać najlepszy sposób na zrobienie.

Bo nie sztuką zrobić bota który gówno może, sztuką jest zrobić go najlepiej jak się da. :P

(PS : Bot wyżej na obrazku był, zrobiony w około 2 godziny D: była to próba, 1 mapa działała i modyfikowałem funkcje.)

Każdy może zacząć robić, bota to bardzo proste tylko trzeba mieć wytrwałość :)

Zapraszam na stronę BOTA (Nie jest zaawansowana jak na 7h :P ale powinna wystarczyć do 1 bota.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Auto Clicker   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...