Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gold zamiast TOG II nie mając go w garażu!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. zanim skończymy misję kupujemy TOGa w sklepie premium za pomocą płatności na której możemy złożyć reklamację(na wszystkich? :D)

2. NIE WOLNO nam zakupić na toga żadnego kamuflażu, usunąć załogi, zrobić bitwy itp. po prostu go nie tykajmy i zostawmy w spokoju!

3. Kończymy misję za którą dostaniemy złoto i miejsce w garażu.

4. Piszemy reklamację do WG (w ciągu 14 dni), że nie chcemy TOGa zakupionego w sklepie premium.

5. Oni wam TOGa usuną a wy macie golda :)

Nie sprawdzałem sposobu :D Ale myślę, że powinno się udać. A jak nie to oni wam kasę zwrócą ale zabiorą golda i miejsce w garażu (bardziej szczegółowo: Usuną wam TOGa, usuną wam miejsce, usuną wam załogę, za misję dostaniecie toga, załogę, a miejsce zostanie bo jest z misją) Co wy o tym myślicie?

PROSZĘ O NIE PISANIE O TYM SPOSOBIE NA DOWOLNYCH INNYCH FORACH (NP. FORUM WOTA ORAZ KONKURENCYJNE FORA)!

Nie ważne :D

Opublikowano

Support to piaskownica i wątpię, by nabrali się na takie coś.

Nie nabrali lol... Z IS-6 i SuperPershingiem tak samo robili więc bez obaw - to przejdzie ;) Jak coś mogę jeszcze napisać do supportu :)

edit: napisze i dam ssa jak dostane odpowiedź ;)

Opublikowano

Odpowiedź:

Witaj _b_oom,

Dziękuję za wiadomość, jednak w tym przypadku cofnięcie zakupu czołgu (jak to ująłeś "reklamacja") nie jest możliwe. Gdybyśmy ponownie dodali złoto na Twoje konto i wycofali pojazd, byłoby to po prostu wykorzystywanie systemu w celu zdobycia złota. Innymi słowy obawiam się, że nasze procedury nie pozwalają nam na zwrot zakupionego pojazdu w tej konkretnej sytuacji (misja na ten sam pojazd).

Mam nadzieję, że moja odpowiedź wyjaśnia Twoje wątpliwości.

Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania, pisz śmiało :)

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na polu bitwy!

Dorota ;-;-;-;-;-;

EU Customer Service Team

Because we consider your feedback crucial in helping us improve the quality of our services, please, take a few minutes to fill in the survey you will have access to once this ticket is closed.

Z góry dziękujemy za wypełnienie ankiety, która pomoże nam w dalszym doskonaleniu świadczonych przez nas usług.

Czyli kasy nie odzyskamy. Tylko z goldem :)

Opublikowano

Odpowiedź:

Czyli kasy nie odzyskamy. Tylko z goldem :)

Mówiłem Ci o tym. Jest to w skrócie oszustwo.

Tak samo było podobnie z SP jak było można go sprzedać za złoto, a potem część chciała go odzyskać ( w tym samym czasie ).

Opublikowano

Ale z goldem tak aie da :)

Rzadko kiedy udzielam się na forum, głównie ze względu na masę idiotycznych wypowiedzi.

Sam dostałeś odpowiedź od supportu, że nie dadzą ci złota za czołg, czego trzeba ci więcej, odpowiedzi samego SerB'a? 

Opublikowano

... "Gdybysmy ponownie oddali zloto i wycofali pojazd" czytaj ze zrozumieniem -.- napisali ze reklamacja nie jest mozliwa. Zreszta nawet mod na worldoftanks.eu napisal ze mozna tak zrobic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...