Skocz do zawartości

Gold zamiast TOG II nie mając go w garażu!

Hubertus323f

Rekomendowane odpowiedzi

1. zanim skończymy misję kupujemy TOGa w sklepie premium za pomocą płatności na której możemy złożyć reklamację(na wszystkich? :D)

2. NIE WOLNO nam zakupić na toga żadnego kamuflażu, usunąć załogi, zrobić bitwy itp. po prostu go nie tykajmy i zostawmy w spokoju!

3. Kończymy misję za którą dostaniemy złoto i miejsce w garażu.

4. Piszemy reklamację do WG (w ciągu 14 dni), że nie chcemy TOGa zakupionego w sklepie premium.

5. Oni wam TOGa usuną a wy macie golda :)

Nie sprawdzałem sposobu :D Ale myślę, że powinno się udać. A jak nie to oni wam kasę zwrócą ale zabiorą golda i miejsce w garażu (bardziej szczegółowo: Usuną wam TOGa, usuną wam miejsce, usuną wam załogę, za misję dostaniecie toga, załogę, a miejsce zostanie bo jest z misją) Co wy o tym myślicie?

PROSZĘ O NIE PISANIE O TYM SPOSOBIE NA DOWOLNYCH INNYCH FORACH (NP. FORUM WOTA ORAZ KONKURENCYJNE FORA)!

Nie ważne :D

Support to piaskownica i wątpię, by nabrali się na takie coś.

Nie nabrali lol... Z IS-6 i SuperPershingiem tak samo robili więc bez obaw - to przejdzie ;) Jak coś mogę jeszcze napisać do supportu :)

edit: napisze i dam ssa jak dostane odpowiedź ;)

Odpowiedź:

Witaj _b_oom,

Dziękuję za wiadomość, jednak w tym przypadku cofnięcie zakupu czołgu (jak to ująłeś "reklamacja") nie jest możliwe. Gdybyśmy ponownie dodali złoto na Twoje konto i wycofali pojazd, byłoby to po prostu wykorzystywanie systemu w celu zdobycia złota. Innymi słowy obawiam się, że nasze procedury nie pozwalają nam na zwrot zakupionego pojazdu w tej konkretnej sytuacji (misja na ten sam pojazd).

Mam nadzieję, że moja odpowiedź wyjaśnia Twoje wątpliwości.

Jeśli masz jakiekolwiek dodatkowe pytania, pisz śmiało :)

Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na polu bitwy!

Dorota ;-;-;-;-;-;

EU Customer Service Team

Because we consider your feedback crucial in helping us improve the quality of our services, please, take a few minutes to fill in the survey you will have access to once this ticket is closed.

Z góry dziękujemy za wypełnienie ankiety, która pomoże nam w dalszym doskonaleniu świadczonych przez nas usług.

Czyli kasy nie odzyskamy. Tylko z goldem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Gold zamiast TOG II nie mając go w garażu!   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...