.avaterys_ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć, Chcę zainstalować OS X na PC, ale po pierwsze, nie chce mi się babrać z Cloverem, wgrywaniem na pendrive'a OS X'a, po drugie nie umiem tego zrobić (jak ktoś ma poradnik łatwy i prosty, to podrzućcie). W każdym razie znalazłem takie coś: http://olx.pl/oferta/mac-os-x-mountain-lion-10-8-pl-pc-pod-procesory-intela-pod-peceta-CID99-ID1Vnh3.html Jak myślicie, zadziała instalacja na PC? To nie żadna ściema? P.S jak pomyliłem działy i lepiej to w komputerach napisać to przenieście. -- Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
umotex12 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie ufałbym... Co do instalacji; spróbuj, po pierwszej instalacji wyda ci się żałosne. CM11 wgrywałem ponad godzinę z tutorialem kroczek po kroczku przerażony wizją zdupczenia telefonu (cyan to lepszy undroid). Po pierwszym razie mam już na to wysrane i jestem już po 3 zmianie softu Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.