Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HK G36C

shuterxgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Co sądzisie o tej broni? Podobno jest op (słyszałem, że lepsza od Famasa i HK417). Mam zamiar kupić, ale 24k to trochę dużo, więc muszę dobrze to przemyśleć.

Opublikowano

Jak dla mnie, pic na wode.

Ci którzy twierdzą że jest OP, to po prostu często strzelają nim heady tylko za sprawą dużego odrzutu i dużego rozrzutu, happy head with just any shooting (HHWJAS)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Polecam broń przegrałem ok. 600 min z kd 1.7 na tej broni.

Głównie do pestkowania po 3 strzały. 

coś podobnego do ak, tylko mniejszy recoil i troszeczkę mniejsze obrażenia

Jak już będziesz grać tą bronią, to zważaj na to, że nie ogarniesz jej szybko. 

Pomogłem? 

Daj like, to nic nie boli :)

Opublikowano

Może i jest ale zanim się nauczysz nią grać trochę ci się zejdzie

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Też się wypowiem. Na tej broni mam przegrane ponad 3000 minut na Soldier Front 2. Tam jest wersja też broni z celownikiem EO za kapsuły za sp. W Soldier Front 2 owa broń jest bardzo popularna, ma mocny damage i ale też spory rozrzut, zawsze celuj nią w okolice brzucha, a seryjka za sprawą odrzutu i tak trafi przeciwnika w klatkę piersiową lub nawet w głowę. Jak ją opanujesz, to mało kto ci podskoczy,

Opublikowano

Słuchaj jeżeli opanujesz grę to bronią to jest taka mała kosiarka, Heady same wchodzą, tylko trzeba trochę z nią poćwiczyć :)

Heh Widze Szwagierek wie co niektórzy potrafią robić tą bronią ;p

12113099795230620771.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...