Chatter Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kupić czy nie? Jak nie, to polećcie taki pececik kompaktowych rozmiarów w stylu tego do 3k. http://www.dell.com/us/p/alienware-x51-r2/pd?oc=dpcwxy01s&model_id=alienware-x51-r2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hmm ja bym nie kupił jeśli chcesz miec mobilnośc lepiej laptop... A jeśli może stać to stacjonarkę normalną Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Hmm ja bym nie kupił jeśli chcesz miec mobilnośc lepiej laptop... A jeśli może stać to stacjonarkę normalną Zależy mi na kompaktowym rozmiarze, a stacjonarnego nie chcę bo za wielki i za dużo kabli. Laptopy do "gier" są w większości c*****e a i tak po jakimś czasie się zwalą. W szczególnosci zależy mi na cichym działaniu i właśnie małym rozmiarze, żebym mógł z nim jeździć za granicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweet Jesus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 i3-4150 Processor GTX 745 with 4GB DDR3 Do gier w tej cenie to jest żart (~2200zł). Zobacz sobie jakieś niewielkie obudowy pod mITX np http://techplanet.pl/produkty/obudowy/silentiumpc-gladius-q50-pure-black,54664.html Jest możliwość montażu standardowego zasilacza ATX, więc z modernizacją nie ma problemu. Wrzucasz tam i5 i do tego jakąś chłodną kartę z niewielkim chłodzeniem (może R7 265 albo 260X ?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Do gier w tej cenie to jest żart (~2200zł). Zobacz sobie jakieś niewielkie obudowy pod mITX np http://techplanet.pl/produkty/obudowy/silentiumpc-gladius-q50-pure-black,54664.html Jest możliwość montażu standardowego zasilacza ATX, więc z modernizacją nie ma problemu. Wrzucasz tam i5 i do tego jakąś chłodną kartę z niewielkim chłodzeniem (może R7 265 albo 260X ?). @Sweet Jesus A złozyłbyś mi tagiego do 2,5k? W tego rozmiaru obudowie z możliwością modernizacji. Jestem zielony jesli chodzi o podzespoły i komputery więc byłbym bardzo wdzięczny. Na zbyciu mam jeszcze taką kartę graf: AMD Radeon HD 5700 Series którą mógłbym tam ew. wpakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweet Jesus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Sweet Jesus A złozyłbyś mi tagiego do 2,5k? W tego rozmiaru obudowie z możliwością modernizacji. Jestem zielony jesli chodzi o podzespoły i komputery więc byłbym bardzo wdzięczny. Na zbyciu mam jeszcze taką kartę graf: AMD Radeon HD 5700 Series którą mógłbym tam ew. wpakować. 5700 czyli to 5750 lub 5770. Przy takim budżecie możesz ją sprzedać. Dzisiaj złożę chyba, że ktoś mnie uprzedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Do 3 tys dostaniesz naprawdę dobry laptop nawet do gier... Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweet Jesus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Do 3 tys dostaniesz naprawdę dobry laptop nawet do gier... Dobry laptop do gier za 3000zł ? Pierwsza cyfra x2 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dobry laptop do gier za 3000zł ? Pierwsza cyfra x2 chyba. To złożyłeś ten zestaw? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 około 3 tys dostaniesz laptop z i7 i GT755 więc już całkiem porządny zestaw gierki pojda. Lub i5 + GTX850m - równiez dobry zestaw No jasne ze stacjonarka będzie wydajniejsza ale jeśli chcesz mały sprzęt mobilny to warto. Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Okej mam zestaw od Sweeta, to teraz cos poprawić czy taki zestaw okej? http://www.morele.net/inventory/info/E2ItTM/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chatter Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Okej mam zestaw od Sweeta, to teraz cos poprawić czy taki zestaw okej? http://www.morele.net/inventory/info/E2ItTM/ Jaki w końcu budżet? 3k? 2.5? Jeśli 2.5 to Twój zestaw ok, tylko karta na r7 265, lub r9 270 jeśli możesz dopłacić. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michoł3 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Może też wziąć 270x itx http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/msi-ati-radeon-r9-270x-2gb-ddr5256bit-dvihdmimdp,49013.html (na morele jest stanowczo za droga) Maksymalnie 5 linii w sygnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.