wilkolak241 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, Nie do końca zrozumiałem tekst wyświetlony na stronie CAE .Otóż napisali że aktualni gracze nie dostali itemków i ,że zostanie nagrodzone to 5 skrzynkami. Dostałem je , ale co z poprzednimi nagrodami z tego eventu ? , czy te skrzynki są zamiennikiem ? A i mam prośbę jeśli ma ktoś w ekwipunku tracker knife czy może podać jego statystyki , ponieważ zakupiłem kosę a na wiki są przestarzałe informacje. Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak wejdziesz do sklepu black market to tam jest tracker i możesz sprawdzić jego statystyki. Odnośnik do komentarza
wilkolak241 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 W dziale gdzie są kosy w black market nie ma Tracker knife Odnośnik do komentarza
wilkolak241 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ktoś też nie dostał tych poprzednich nagród ?? Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Staty trackera: http://prntscr.com/4yyy18 Ja dostałem nagrody za Sezon Walki. Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ktoś też nie dostał tych poprzednich nagród ?? Również nie dostałem. Nie jesteś sam Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ja dostałam, ale chyba nie wszystkie Odnośnik do komentarza
KimAhYoung Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Też coś dostałem, a powinienem więcej... życie Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...MyAnimeList Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Oby nexon oddał resztę chcoaiż nic dziwnego gdyby nie :/ smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
Damn.♥ Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wydaje mi się, że dostaliśmy tylko za 1 tydzień, a powinniśmy dostać za 2 Odnośnik do komentarza
wilkolak241 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Chyba sobie nie radzią ,nie pierwsza i nie ostatnia gafa nexona. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.