Sappery Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. Tak jak w pytaniu : Jaki najlepszy hosting na serwer Survival + Gildie? Możliwe też minigames. Tak żeby było dosyć tanio! Max. 30 zł za Min 2000 MB Ram. I najlepiej bez limitu slotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin455 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pukawka.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Na serwer nie oszczędzaj lepiej ponieważ lagi = mało osób na serwerze. enderchest.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervarien. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pukawka.pl / Fiberhost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sappery Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam Jedno pytanie czemu na tych hostingach doładowanie sms kosztuje 2 razy więcej niż kwota którą chcesz doładować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_LillyPL_ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Mam Jedno pytanie czemu na tych hostingach doładowanie sms kosztuje 2 razy więcej niż kwota którą chcesz doładować? Bo oni też muszą z czegoś żyć Dlatego lepiej jest kupić przelewem bankowym Ja osobiście polecam hosting enderchest.pl lecz myślę, że bardziej opłaca się kupić maszynę dedykowaną, tylko, że ona kosztuje trochę więcej _LillyPL_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekir1231 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam. Enderchest.PL Fiberhost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xSmokBezioxKox Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam LVLup.pro mam na nim serwer 5gb i nie żałuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaaszka Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam Ci FiberHost.pl + Aktualna promocja -50 % na wszystkie oferty! + Szybka pomoc techniczna, + Wysoka jakość, + Wypłaty, + Niskie pingi, A co do pytania o stawki, to po prostu każda firma bierze prowizję 50 % przynajmniej, jest to dzięki usługodawcy typu homepay czy innym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 - FiberHost- PukawkaMoim zdaniem najlepsze hostingi. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 - Według mnie hosting CraftServe.pl jest bardzo dobrym hostingiem lagi praktycznie zerowe, a jeżeli złapiesz to małego przez chwilę Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staku Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Polecam Ci hosting EnderChest.pl. Promocja 50% mniej na serwery do końca msc. Bez zniżki serwer 30 zł = 3000 mb. Bez limitu slotów . Wypromuje twój serwer minecraft na mclista * 1000 diamentów w niecałe 24h, * Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie, * Po wiecej informacji zapraszam na PW, ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quatres19 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Enderchest.pl , OVH, SoYouStart, Pukawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak3311 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ja ci polecam cubehost, dokładnie 30zł za 2gb ram https://cubehost.pl/oferta.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sappery Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 A macie może jakieś w których sms nie kosztuje 2 razy więcej niż kwota którą doładujemy do portfela?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Wątpię że taki znajdziesz ale na taki typ jaki ty chcesz najlepszy chyba będzie fiberhost tani i dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeżeli ktoś z was miał by choć za grosz rozumu, poszukał by na forum pewnego tematu, tam masz opnie wielu użytkowników, wady i zalety tych hostingów, radziłbym na przyszłość zobaczyć . http://www.mpcforum.pl/topic/1156727-spis-hostingow-minecraft/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.