Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki w niskiej cenie

Cripzore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie! Jakiś czas temu zakładałem tu temat odnośnie zestawu komputerowego który już do mnie dotarł i aktualnie jest składany w pobliskim sklepie.
Teraz czas przyszedł na nieco mniej ważną rzecz, jako że melomanem nie jestem - chciałbym się poradzić użytkowników jakie słuchawki w cenie do ~120- ~130 zł. mógłbym zakupić?
Najlepiej gdyby były one dostępne na morele.net czy x-kom.pl :)
W miarę możliwości zależało by mi na tym aby miały odłączany mikrofon a kabel był w oplocie (bezpieczniej).
Lecz chyba najważniejsza jest ta opcja pierwsza - odłączany mikrofon.
Szukałem już jakiś słuchawek ale przy większej części z nich były minusy właśnie odnośnie kabli że łatwo się przecierały czy coś.

Ach, i zapomniałbym - jako przykład słuchawek które pasują jak dla mnie idealnie (ew. mogłyby w pełni zakrywać uszy) a miałem je pare lat temuto były te:
http://www.morele.net/sluchawki-z-mikrofonem-natec-nsl-0257-379017/
Miały b. dobry mikrofon i jakość dźwięku lecz je nieco uszkodziłem a no i ta skóra na słuchawkach pęka >_<
Wielkie dzięki z góry za odpowiedzi ;)

5gubmKI.png

Opublikowano

W tej cenie to chyba tylko Superluxy http://www.morele.net/sluchawki-superlux-hd681-441057/ + mikrofon http://www.morele.net/mikrofon-zalman-zm-mic1-294548/

Sam mam te słuchawki i mogę polecić.

Procesor: Intel Core i5 4690

Płyta główna: MSI B85-G43

Zasilacz: Thermaltake 530W

RAM: Crucial Ballistix 8 GB

Karta Graficzna: MSI GTX 770

Dysk SSD: Plextor 128 GB M6S

Opublikowano

Również polecam powyższe Superluxy. Miałem wcześniej niewiele tańsze Sennheiser HD201 to różnica jest bardzo duża oczywiście na korzyść Superluxów. Grają bardzo ładnie, dobry bass, głośne, na minus to dość szybko grzeją w uszy.

Opublikowano

Wielkie dzięki za tą propozycję, z tych 2 rzeczy na pewno bardzo ciekawy jest mikrofon, ale natomiast co do słuchawek...
Jeżeli np. chciałbym mieć słuchawki zarzucone na szyi to z doświadczenia wiem że ta sztywna jak cholera guma będzie mnie uwierać w szyję i będzie niewygodna.

Jak najbardziej pomyślę nad tym zestawem bo tym razem zdaję się na opinię innych użytkowników. Bo mimo że melomanem nie jestem, nie chciałbym kupić czegoś co pęknie po paru dniach czy kabel się przetrze.

PS. Widzę że mikrofon jest bardzo dobry tzn. ma bardzo pozytywne opinie do niego wziąłbym zestaw słuchawkowy z odczepianym mikrofonem.

5gubmKI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...