Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do CA

DavidLuiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wrócić do CA po dłuuuuuuuuuuuugiej przerwie, mógłby ktoś wyjaśnic jakie znaczące zmiany zaszły do tej pory? 

Jedyna która rzuciła się najbardziej w oczy to zmiana interface'u, według mnie na minus, jest do dupy :/

Opublikowano

Wszystko się pozmieniało nie ma już za gp kupowania na więcej niz 1 dzień a za NX dosłownie wszystko możesz kupić na perma 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

zależy jak na to spojrzeć, bo teraz jest dużo większy wybór broni za gp, co prawda tylko na 1 dzień, ale mi się to podoba bo mogę sobie pograć broniami które wcześniej były dostępne tylko za nx

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Ta. Broń na 1 dzień ponad 2k gp a za grę masz po 80...

Gra się zrobiła strasznie uciążliwa. Jedyne co mi się podoba to tygodniowa rotacja. Dostajemy 4 różne bronie do gry przez cały tydzień za darmo. 

Np. ostatnio była TRka, CQB i AEK :3

9368_gold.png

Opublikowano

Ta. Broń na 1 dzień ponad 2k gp a za grę masz po 80...

Gra się zrobiła strasznie uciążliwa. Jedyne co mi się podoba to tygodniowa rotacja. Dostajemy 4 różne bronie do gry przez cały tydzień za darmo. 

Np. ostatnio była TRka, CQB i AEK :3

Właśnie Omku nie tylko 4 ,z tego co zauważyłem to rotacja jest względna KD na swoim mam 0.94 chyba dostaje 4 itemki na innym mam 0.75 i już tam dostaje po 8 

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Właśnie Omku nie tylko 4 ,z tego co zauważyłem to rotacja jest względna KD na swoim mam 0.94 chyba dostaje 4 itemki na innym mam 0.75 i już tam dostaje po 8 

a nie chodzi tu czasem o rangę? 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...