DavidLuiz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, chciałbym wrócić do CA po dłuuuuuuuuuuuugiej przerwie, mógłby ktoś wyjaśnic jakie znaczące zmiany zaszły do tej pory? Jedyna która rzuciła się najbardziej w oczy to zmiana interface'u, według mnie na minus, jest do dupy :/ Odnośnik do komentarza
LifeTaker* Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Od długiego czasu, tzn.? Chyba nikomu ( przynajmniej mi ) kto zna historie zmian (2k7-2k14) nie chce się wypisywać. Odnośnik do komentarza
DavidLuiz Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Większe zmiany, nie grałem może z 2 lata Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wszystko się pozmieniało nie ma już za gp kupowania na więcej niz 1 dzień a za NX dosłownie wszystko możesz kupić na perma smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
DavidLuiz Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czyli nexonowi kompletnie hajs uderzył do głowy widzę, czyli nie ma sensu grać.. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To powinno Ci pomóc http://www.mpcforum.pl/topic/1252879-update-zmiana-gry-o-180-stopni/ Odnośnik do komentarza
KimAhYoung Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 zależy jak na to spojrzeć, bo teraz jest dużo większy wybór broni za gp, co prawda tylko na 1 dzień, ale mi się to podoba bo mogę sobie pograć broniami które wcześniej były dostępne tylko za nx Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...MyAnimeList Odnośnik do komentarza
Omek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ta. Broń na 1 dzień ponad 2k gp a za grę masz po 80... Gra się zrobiła strasznie uciążliwa. Jedyne co mi się podoba to tygodniowa rotacja. Dostajemy 4 różne bronie do gry przez cały tydzień za darmo. Np. ostatnio była TRka, CQB i AEK :3 Odnośnik do komentarza
AlvinP Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ta. Broń na 1 dzień ponad 2k gp a za grę masz po 80... Gra się zrobiła strasznie uciążliwa. Jedyne co mi się podoba to tygodniowa rotacja. Dostajemy 4 różne bronie do gry przez cały tydzień za darmo. Np. ostatnio była TRka, CQB i AEK :3 Właśnie Omku nie tylko 4 ,z tego co zauważyłem to rotacja jest względna KD na swoim mam 0.94 chyba dostaje 4 itemki na innym mam 0.75 i już tam dostaje po 8 smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza
KimAhYoung Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Właśnie Omku nie tylko 4 ,z tego co zauważyłem to rotacja jest względna KD na swoim mam 0.94 chyba dostaje 4 itemki na innym mam 0.75 i już tam dostaje po 8 a nie chodzi tu czasem o rangę? Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...MyAnimeList Odnośnik do komentarza
LifeTaker* Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 a nie chodzi tu czasem o rangę? Nie ja od rangi T do CSM5(Nowe konto) Miałem 4 bronie w rotacji z kd ~~3.15 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.