Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UPDATE] Zmiana gry o 180 stopni

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

320991406139935313241.png

Witajcie,

Jak pewnie wiecie, dziś w grze odbył się "restart". Rozgrywka całkowicie się odmieniła. Na chwilę obecną za NX można kupić praktycznie każdą broń, która zostanie nam w ekwipunku na stałe, natomiast za GP do zakupu są przedmioty na jeden dzień. Dodatkowo została wprowadzona nowa skrzynka, która kryje się pod nazwą Ghost HiSec. Jest ona odpowiednikiem Black oraz Gray HiSec. Rzeczy, które z niej wylatują mają minimalnie długość siedmiu dni. Został również dodany podział broni na zwykłe oraz (ACE). Bronie z tym przedrostkiem są w małym stopniu lepsze od tych zwykłych. Warto również wspomnieć, że od dnia dzisiejszego zostały wprowadzone nagrody za zdobycie kolejnego levela. Kolejną dość ciekawą rzeczą jaka została  wprowadzona jest porównywarka broni. Dzięki niej możemy sprawdzić jak bardzo różnią się statystyki danych karabinów czy pistoletów. Najważniejszą rzeczą jaka została dodana jest rotacja. Od dziś możemy cieszyć się darmową bronią przez okres siedmiu dni, po tym czasie zostanie ona zmieniona i pojawi się tam nowy asortyment, który możemy sobie przetestować. Ostatnią informacją, która zadowoli niektórych graczy, a niektórych zbulwersuje jest to, że został przywrócony satelite scaner. Co prawda jest to tylko przedmiot dla specjalistów, ale na pewno starsi gracze wiedzą jak to działa oraz jakie cuda potrafi zrobić.

Poniżej zamieszczam filmik, na którym redakcja krótko przedstawiła jak to teraz mniej więcej wygląda. Zapraszam do oglądania.

Na sam koniec chciałbym jeszcze przypomnieć, że dziś od godziny 21 do 24 jest zwiększona ilość zdobywanego doświadczenia o 170% oraz GP o 100%

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nexon nieźle dowalił z tymi permami teraz to kupe forsy zbije i duale będą ;/

Powinni nie wycofywać broni na 7, 30, 90. Niby zmniejszyli ceny, ale głównie to za NX.

Opublikowano

myślałem że lepiej to rozegrają 

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Kończę z Combatem :'( 

Polecicie mi jakąś grę FPS ? ;x 

Battlefield 3 na multi.

Opublikowano

Coś mi się wydaje że combat za kilka lat upadnie przez te permy, teraz sporo osób pewnie kupi raz na perma, a za kilka lat już kasy nie będzie na utrzymanie serwerów.

Opublikowano

Satelite Scaner...niee,nieee...holly s**t... Coś czuję że teraz hackerzy mają pole do popisu aby odnowić shop hacka, jak wszystko jest za GP. Co do całej tej sytuacji, nic mnie już nie zdziwi (po za dzisiejszym permem xDD).

[*]

Opublikowano

No faktycznie ten update zmienił moje życie o 360 stopni

czyli nic nie zmieni?;d

Opublikowano

Coś czuję że teraz hackerzy mają pole do popisu aby odnowić shop hacka, jak wszystko jest za GP.

Ja bym się ucieszył :D

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Shop Hacka i tak nie odnowią, bo jeśli zablokowali coś w kodzie to już tego na pewno nie odblokują.

Co do zmian do dupy... Lepiej było wcześniej.

Opublikowano

Zakładając nowe konto rozegrałem parę rozgrywek i mam multum broni..

Bardziej zrobiło się przyjaźnie dla nowych a dla tych co są weteranami zrobiło się gorzej bo ja po 3 grach mogę śmigać z zestawem broni na który wcześniej trzeba było sobie zapracować grając.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To jest nóż w plecy dla GP-owych graczy. Sam nie wydaję hajsu na tą grę bo nie jest na tyle dobra żebym to uczynił. Grając średnio 4/5h dziennie w combata przeciętny gracz nie ma szans by kupić sobie cały zestaw itemów potrzebnych do gry.. Dziennie się robi max 5k GP grają bardzo dużo (co nie każdy jest wstanie robić) Za to możesz sobie kupić co najwyżej 2 bronie..a gdzie hajsy na gear + granaty + magazynki + klucze ?  Już nie będę mówił o specu który jest 90% droższy.. Jeżeli szybko coś nie zrobią z GP rate to na pewno wiele osób opuści grę bo nie ma sensu tyrać cały dzień żeby kupić sobie 2 bronie które i tak jutro się skończą i trzeba będzie od nowa tyrać.

Bardzo słaby ruch ze strony nexona.. Do tego ten scanner to fail roku dali go przez przypadek i zaraz usunęli ale jak go ktoś kupił jeszcze na perma to gg bo na cw będzie niszczył.

XJHIavu.png

Opublikowano

Miało być dobrze, a wyszło jak zawsze. Wg mnie patch do dupy, fakt faktem, niektóre pomysły są ok, ale te wypożyczanie nx standard za GP to s**t. Jak każdy teraz z dualami bd grał to pozdrawiam. +rotacja, po to kupowałem Permy, aby mieć lekką przewagę, teraz już nie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...