VSVP Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wam też nie działa? Chciałem się pobawić, a tu dupa :< LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemaSkilla Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Albo serwer przeciążony albo coś robią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 O tej godzinie raczej nie przeciążony. Najwyraźniej prace techniczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neQu1995 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dzisiaj też nie działa? bo pobrałem i nie da się wejść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Trzeba czekać na 2 turę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Trzeba czekać na 2 turę. Wiadomo kiedy odpalą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wiadomo kiedy odpalą? Nie, poprawiają bugi itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie, poprawiają bugi itp. A przypuszczalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A przypuszczalnie? Może nawet jutro. Max. 7 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jak sie próbuje zalogować to piszę, że email albo hasło nieprawidłowe... LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jeżeli zmienialeś hasło w ciągu ostatniego miesiąca zaloguj się starym hasłem Jak sie próbuje zalogować to piszę, że email albo hasło nieprawidłowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Serwery off Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian120796 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jak off jak mi działa .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jak off jak mi działa .. A mi cały czas piszę, że hasło albo e-mail zły... co za gówno. LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian120796 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 bo może zmieniłeś przed beta hasło spróbuj na inne konto tez tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 bo może zmieniłeś przed beta hasło spróbuj na inne konto tez tak miałem Zrobiłem nowe konto, żeby sprawdzić i tam też nie działa. J*b** ten test. LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kYRA. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Zrobiłem nowe konto, żeby sprawdzić i tam też nie działa. J*b** ten test. Nie możesz zrobić nowego konta i połączyć z się serwerem testowym. Skoro Ci piszę, że masz złe hasło lub login to wpisz swoje wcześniejsze hasło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie możesz zrobić nowego konta i połączyć z się serwerem testowym. Skoro Ci piszę, że masz złe hasło lub login to wpisz swoje wcześniejsze hasło. Nie mogę sobie przypomnieć jakie miałem wcześniej... da się to jakoś obejść? LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juri. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Nie mogę sobie przypomnieć jakie miałem wcześniej... da się to jakoś obejść? Zaloguj się na konto utworzone przed serwerem testowym, na hasło które wtedy było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Zaloguj się na konto utworzone przed serwerem testowym, na hasło które wtedy było. Czyli z testem mogę się pożegnać bo ostatnio sporo razy zmieniałem hasło i niestety sobie nie przypomnę. LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus323f Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Z tego co wiem mam jakies konto do wota. Napisz na pw w niedziele wieczorem dam Ci passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canna. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Czyli z testem mogę się pożegnać bo ostatnio sporo razy zmieniałem hasło i niestety sobie nie przypomnę. To ty nie pamiętasz passów do konta, a sprzedajesz na giełdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kYRA. Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To ty nie pamiętasz passów do konta, a sprzedajesz na giełdzie ? Na serwerze testowym również zdarzyło mi się zapomnieć kilka razy, bo tam jest baza przenoszenia z X dnia dlatego między innymi nie pograsz nowym koncie na serwerze testowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VSVP Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 To ty nie pamiętasz passów do konta, a sprzedajesz na giełdzie ? Aktualne pamiętam tak? Nie pamiętam tego które miałem wcześniej. Pewnie sprzedaje nie znając hasła :| LONG.LIVE.A$AP ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.