Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logika csa..

Denku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem tego ze zadam dwa razy wiecej strzałow niz moj przeciwnik a i tak on mnie dobije -.-

Niektorzy zabijaja mnie na dwa strzaly a ja musze wpakowac z 5 -.-

Ma ktos jakis sposob zeby wszystkei hity wchodzily ? bo mnie to zczyna juz denerwowac -.-

KYhRd.png

Opublikowano

To że akurat padasz na 2 strzały to nie jest spowodowane logiką cs.

Po prostu dostajesz hity w głowe blisko głowy i szybciej padasz niż tamten jak go strzelasz po klacie itd .

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ogólnie to zwróć uwagę na to, że przeciwnik może Ci strzelić 2 strzały w szyję (okolice głowy i szyi) a ty mu 5 strzałów w nogi to się nie dziw, że on Cie zabija a ty go "obijasz". Polecam także kevlar + hełm

Opublikowano

Jak grasz to celuj w głowę.. wiem że trudno ale z czasem przyjdzie Ci to z łatwością. Polecam mapkę do cs go aim_training_csgo - jakos tak to było. Jak nie będziesz wiedział gdzie ona jest to napiszę linka. :D Powodzenia...

graphic.png

Opublikowano

Najważniejsze to nie ładuj full auto, bo za daleko nie zajdziesz, jeśli jesteś na dalszym dystansie to pestkuj go, jeśli bliżej możesz spróbować pestkować po głowie albo kucnac i seriami ;)

Opublikowano

To nie jest Cs 1.6, że celując w palec u stopy zabijasz, lub zelując w rękę zabijasz na 2 strzały. Tutaj im wyżej strzelasz tym więcej DMG. Trzeba takze uwzględnić kevlar..

Opublikowano

Polecam pooglądać poradniki na yt w celu opanowania recoila broni. To dużo daje ;). Są nawet mapki treningowe odpowiednie do tego.

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...