Denku Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie rozumiem tego ze zadam dwa razy wiecej strzałow niz moj przeciwnik a i tak on mnie dobije Niektorzy zabijaja mnie na dwa strzaly a ja musze wpakowac z 5 Ma ktos jakis sposob zeby wszystkei hity wchodzily ? bo mnie to zczyna juz denerwowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Celuj w głowę, a nie w nogi -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZWYROOL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tak. Strzelaj w głowy a nie po ścianach. (To działa) " Reggae w sercu błogi stan <3 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tremo Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To że akurat padasz na 2 strzały to nie jest spowodowane logiką cs. Po prostu dostajesz hity w głowe blisko głowy i szybciej padasz niż tamten jak go strzelasz po klacie itd . Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nexores2 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Uwzględnij też kevlar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TezerPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kevlar, nie strzelaj po nogach, trafiaj większością strzałów, CELUJ W GŁOWĘ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ogólnie to zwróć uwagę na to, że przeciwnik może Ci strzelić 2 strzały w szyję (okolice głowy i szyi) a ty mu 5 strzałów w nogi to się nie dziw, że on Cie zabija a ty go "obijasz". Polecam także kevlar + hełm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escaperz.lordm Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wystarczy się skupić na głowach nawet jeżlei nie wchodzą. Kiedyś tak miałem że wiedziałem, że nie potrafię strzelać głów ale zacząłem mierzyć prosto w głowę i teraz pestkuje :p lownfast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheParkourPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 USP-S - 4-5 strzały w klate = koleś pada Glock - 6-8 strzały w klate = Koleś pada ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrwolfiMan Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Strzelając w głowę oddajesz jeden/dwa strzały więc co się dziwisz że na pestke umierasz to nie minecraft. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel319x Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 "https://www.youtube.com/watch?v=Pa5QfRNlSp0 " I tyle w temacie THE CAKE IS A LIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewPawcio Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jak grasz to celuj w głowę.. wiem że trudno ale z czasem przyjdzie Ci to z łatwością. Polecam mapkę do cs go aim_training_csgo - jakos tak to było. Jak nie będziesz wiedział gdzie ona jest to napiszę linka. Powodzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Najważniejsze to nie ładuj full auto, bo za daleko nie zajdziesz, jeśli jesteś na dalszym dystansie to pestkuj go, jeśli bliżej możesz spróbować pestkować po głowie albo kucnac i seriami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1luki11 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To nie jest Cs 1.6, że celując w palec u stopy zabijasz, lub zelując w rękę zabijasz na 2 strzały. Tutaj im wyżej strzelasz tym więcej DMG. Trzeba takze uwzględnić kevlar.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodIdeaa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Polecam pooglądać poradniki na yt w celu opanowania recoila broni. To dużo daje . Są nawet mapki treningowe odpowiednie do tego. Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.