ЯevoX Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siemka Mam problem, mianowicie nie moge za c***a podłączyć tego chińskiego gówna jakim jest zte do routera o normalnym zasięgu wifi. Tak wiem, że przydałoby się wymienić cały router adslowy a nie tylko apka do niego podłączonego, no ale to u mamy więc nie mam tam głosu. Miał ktoś kiedyś podobny problem i wie jak ustawić ten wrt54g żeby to hulało ? DHCP czy PppoE ? Czy może to ja jestem zjebany i czegoś w tym chińskim gównie nie umiem ustawić ? Z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 DHCP na zte pewnie już masz skoro działa na nim internet W wrt automatyczna konfiguracja i powinno się samo skonfigurować. Możliwe że nie potrafisz ustawić jak nalezy konfiguracji wrt to go zresetuj i ustawiaj od nowa Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ЯevoX Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 DHCP na zteku jest, natomiast na wrtku nie chce go złapać. Resetowalem, ustawione na automatic configuration no i nic. i pytanie, operating mode router czy gateway ? Czy moze to w zteku coś jest nasrane. lan z zte: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tego nie ruszaj , w wrt ustaw na sztywno IP skoro nie łączy automat np ( wypełnij czarne pola ) ip : 192.168.1.5 brama : 192.168.1.1 dns 1 : 192.168.1.1 drugi nie musi być http://homecommunity.cisco.com/t5/image/serverpage/image-id/1632i975B9C5378089783/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 resztę zostaw jak na obrazku If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ЯevoX Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 tego nie ruszaj , w wrt ustaw na sztywno IP skoro nie łączy automat np ( wypełnij czarne pola ) ip : 192.168.1.5 brama : 192.168.1.1 dns 1 : 192.168.1.1 drugi nie musi być http://homecommunity.cisco.com/t5/image/serverpage/image-id/1632i975B9C5378089783/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1 resztę zostaw jak na obrazku Dzięki, działa jak należy teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.