Skocz do zawartości

Zte zxv10 w300 do wrt54g

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka

Mam problem, mianowicie nie moge za c***a podłączyć tego chińskiego gówna jakim jest zte do routera o normalnym zasięgu wifi. Tak wiem, że przydałoby się wymienić cały router adslowy a nie tylko apka do niego podłączonego, no ale to u mamy więc nie mam tam głosu.

Miał ktoś kiedyś podobny problem i wie jak ustawić ten wrt54g żeby to hulało ? DHCP czy PppoE ? Czy może to ja jestem zjebany i czegoś w tym chińskim gównie nie umiem ustawić ? 

Z gory dziekuje za pomoc

DHCP na zte pewnie już masz skoro działa na nim internet 

W wrt automatyczna konfiguracja   i powinno się samo skonfigurować. Możliwe że nie potrafisz ustawić jak nalezy konfiguracji wrt to go zresetuj i ustawiaj od nowa

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

tego nie ruszaj , w wrt ustaw na sztywno IP skoro nie łączy automat  np ( wypełnij czarne pola )

ip : 192.168.1.5

brama : 192.168.1.1

dns 1 : 192.168.1.1

drugi nie musi być

http://homecommunity.cisco.com/t5/image/serverpage/image-id/1632i975B9C5378089783/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

resztę zostaw jak na obrazku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

tego nie ruszaj , w wrt ustaw na sztywno IP skoro nie łączy automat  np ( wypełnij czarne pola )

ip : 192.168.1.5

brama : 192.168.1.1

dns 1 : 192.168.1.1

drugi nie musi być

http://homecommunity.cisco.com/t5/image/serverpage/image-id/1632i975B9C5378089783/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

resztę zostaw jak na obrazku

Dzięki, działa jak należy teraz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Zte zxv10 w300 do wrt54g   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...