Skocz do zawartości

Perki do T-25

mocnny123

Rekomendowane odpowiedzi

Perki:

Na 1 perk wziąłbym all naprawa, przy 100% reset dowódcy.

Na 2 mieszane, ponieważ bardzo przyda się hamowanie sprzęgłem.

Na 3 BiA.

Jeśli chodzi o E5, to dobrzy czołg, mobilny, dobry pancerz, wieża ogromny weakspot i przyjemne działko. Linia jest bardzo dobra, polecam.

E5 jest fajna, szybki reloud jak na HT X tieru ale jak wszystkie amerykańce słabe boki to mankament. T-25 to premka nie opłaca się mieć dla niej osobnej załogi wykorzystuj ją do zarabiania i szkolenia załogi. 

Co za problem zrobić załogę pod T-25 i E-50? Członkowie rozkładają się identycznie. 

Szkól załogę, strata czasu na robienie dwóch a jak idziesz w niemieckie medy to miodzio wrzucasz załogę ze zwykłego meda i masz 100% opanowaną załogę a exp dla załogi na perki leci, w druga stronę strata -25% do opanowania pojazdu co daje mniej expa dla załogi na perki.

Ja bym się w resety perków nie bawił no chyba że masz dużo free golda bo to strata expa, a od razu dał dowódcy żarówę a reszcie naprawę. Pobierz Tank inspektora  i sprawdź sam jakie perki ci dadzą bonusy na przyszłość.

PS. Tylko czy się teraz opłaci jak grzebią w perkach i mają być zmiany.

PS2. Osobiście jeśli bym zostawiał jakieś załogi by niemieć kary do kwalifikacji i czołgi w drodze do X tiera to tylko VI i VIII tier ze względu na kompanie, twierdze, drużynówki a tak to od początku jechał bym na jednej załodze.

Szkól załogę, strata czasu na robienie dwóch a jak idziesz w niemieckie medy to miodzio wrzucasz załogę ze zwykłego meda i masz 100% opanowaną załogę a exp dla załogi na perki leci, w druga stronę strata -25% do opanowania pojazdu co daje mniej expa dla załogi na perki.

Ja bym się w resety perków nie bawił no chyba że masz dużo free golda bo to strata expa, a od razu dał dowódcy żarówę a reszcie naprawę. Pobierz Tank inspektora  i sprawdź sam jakie perki ci dadzą bonusy na przyszłość.

PS. Tylko czy się teraz opłaci jak grzebią w perkach i mają być zmiany.

PS2. Osobiście jeśli bym zostawiał jakieś załogi by niemieć kary do kwalifikacji i czołgi w drodze do X tiera to tylko VI i VIII tier ze względu na kompanie, twierdze, drużynówki a tak to od początku jechał bym na jednej załodze.

Opłaca się resetować, miałem gdzieś o tym poradnik...

http://www.mpcforum.pl/topic/1142250-minitut-dlaczego-warto-resetowac-perki/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Perki do T   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...