Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exploit czyli rip lol :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gówno a nie naprawili. Nie potrafisz używać to nie pierdol fermentu.

JEBAC TYCH CO SIEJĄ FERMENT !! 

to jest posrone :O Lucian z przeciwnej walił ultami na lewo i prawo, corki strzelał ultem, a xin miał insta knock upa WHHHHAAAAT :O

Opublikowano

A da się sobie to włączyć ? :v

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Zagram duo lub normala ide fiorą top :) Oczywiscie sam tez testowalem skrypt na innym koncie ale nie mam ashy na main'ie ( nie gram adc) Skype : dawid3449

Pisac jesli ktos pojdzie ashe 

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zagram duo lub normala ide fiorą top :) Oczywiscie sam tez testowalem skrypt na innym koncie ale nie mam ashy na main'ie ( nie gram adc) Skype : dawid3449

Pisac jesli ktos pojdzie ashe 

Fiora jest zepsuta :D Przed chwilą grałem na moim unrankedowym koncie (czysty 30lvl) rankedzika i byłem na duo topie z Fiorą. Dałem jej "powera" i nie mogła bić minionów (0 dmg) a jak wbiła w kogoś to ultowało typa i nie mogła tego powstrzymać i poszła afk :D

Opublikowano

Fiora jest zepsuta :D Przed chwilą grałem na moim unrankedowym koncie (czysty 30lvl) rankedzika i byłem na duo topie z Fiorą. Dałem jej "powera" i nie mogła bić minionów (0 dmg) a jak wbiła w kogoś to ultowało typa i nie mogła tego powstrzymać i poszła afk :D

Człowieku ja o tym wiem moge isc inna postacia :) Daj nick z lol'a albo napisz Dawid551k A o to chodzi ze nikim miniona nie ubijesz.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Mam pytanie. Jeśli gralbym z znajomym rankedy duo i uzywalbym exploitow to on też narażony byłby na bana? Jeśli będę używał tych exploitow na drugi kącie to na moje pierwsze główne również moge dostać bana?

Opublikowano

Twistes fate najlepszy. Tak ogólnie, nie wiem na jakiej zasadzie, ale raz zdarzył mi się błąd, że jedne z przeciwników brało tak jakby za mojego teammate`a i miałem na niego true wizję dopóki go nie zabiłem, zdarzyło się to raz może dwa razy w rundzie.

Opublikowano

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy przy wgraniu i wytłumaczeniu, zapraszam na skype jedynie czego oczekuje to mikrofonu, ponieważ dużo pisania a podczas rozmowy to w 10 minut i wszystko będziesz wiedział/ła.

Zapraszam skype: marcel.wiebers2

Opublikowano

Da się jakoś zrobić, żeby ta Ashe mogła używać q? bo jak tylko klikam na q, to czasami pojawia się na pół sekundy, ale zaraz znika, a przeważnie nic się nie dzieje ;'/

Opublikowano

Da się jakoś zrobić, żeby ta Ashe mogła używać q? bo jak tylko klikam na q, to czasami pojawia się na pół sekundy, ale zaraz znika, a przeważnie nic się nie dzieje ;'/

nie da rady. to samo jest z recalem :D

Age is just a number :)

Opublikowano

nie da rady. to samo jest z recalem :D

Jak używasz marksmana to samo używa q :)

Co do recallu to włączcie na "off" i będzie można się recallować.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Jak używasz marksmana to samo używa q :)

Co do recallu to włączcie na "off" i będzie można się recallować.

co wlaczyc na off? 

auto q tak?

Age is just a number :)

Opublikowano

Czy wam działa L# ? , mam wszystkie aktualizacje , fixy itp i nic nie działa , nie mogę nawet sprawdzić tego jeżeli mi L nie działa...

Opublikowano

Czy wam działa L# ? , mam wszystkie aktualizacje , fixy itp i nic nie działa , nie mogę nawet sprawdzić tego jeżeli mi L nie działa...

Działa sie uśmiałem jak głupi gdy Twitch rzucał cały czas w a sona z przeciwnego teamu mnie leczyła :D

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...