Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Outpig

Nogutek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakieś cuboidy , działki , claimy ? Bo nie wiem jak to wygląda a np gdzie schowam itemki? ( do endera to tylko najcenniejsze się zmieszczą )

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Pisałem, że posiadam plugin LWC więc skrzynie zabezpieczają się automatycznie. Jeżeli chodzi o cuboidy to bez problemu mogę zabezpieczyć dla gracza niewielki teren. Działki jeszcze będą automatyczne :>

Opublikowano

fajnie jak by był np border 1-2k kratek max i coś w stylu cuboida jak są gildie np zakładasz taką działkę czy jak tam nazwać w miejscu którym chcesz i np 20x20 czy ileś kratek dostajesz. Jest to tylko i wyłącznie twój teren, nie można go grifować itd, można do tego cuboida dodać znajomego to by było na prawdę fajne i grałbym ze znajomymi :_)

;-)

Opublikowano

Zapraszam dziś wszystkich na oficialną premierę serwera, która odbędzie się o godz. 17:10. Zostaną rozdane itemki oraz vipy i mam nadzieję, że do tego czasu większość rzeczy zostanie skończona na serwerze!

Opublikowano

Serwer jakich malo bardzo fajny administracja pomaga. A takie noobki jak EasyPeasy nie maja dziewczyny to sie na innych mszcza. 

XDD beka :D

kurde szkoda, że nie było mnie na otwarciu ;\ serwer najgorszy nie jest, można pograć :D

;-)

Opublikowano

Serwer w tym tygodniu powstał więc proszę się nie dziwić, że znajdziecie błąd. Paczka nie jest gotowa, skąd takie przepuszczenia? Zresztą nigdy nie wyje*iesz mojego serwera jakimś spambotem ;) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przepraszam, że nic ostatnio nie pisałem. Serwer nie upadł! Trwają przygotowania na nową edycję, już nie wbije żaden bot ani nie będzie błędów ani hackerów ;)

Niestety, musieliśmy przenieść spawn na nową mapę, gdyż tamta ważyła bardzo dużo przez losowy teleport, który co chwile klikał jakiś gracz. Teraz wszystko ogarniemy, nawet ekipe serwera. Na chwilę obecną wygląda to bardzo źle, ale będzie dobrze!

xd.PNG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...