tirowiec01 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam jakim programem przerobić konsolkę ps3 ? chodzi mi o multi man itp. I w jaki sposób proszę o dokładną instrukcję oraz linki do plików . Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza
Aintence Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @topic Jaki jest twoj model konsoli. Aby przerobic musisz kupic E3 Flasher jesli twoja konsola jest kompatybilna. Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl. Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @topic Jaki jest twoj model konsoli. Aby przerobic musisz kupic E3 Flasher jesli twoja konsola jest kompatybilna. A nie lepiej kupić ProgSkeet? Większość serwisów już dawno porzuciło E3 Flasher'a, w przypadku ProgSkeet jest mniejsza szansa na brick konsoli z tego co czytałem z wpisów serwisantów. Odnośnik do komentarza
miszkurkam Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim zdanie nie opłaca się samemu downgrade'ować konsolę. Czemu? Sam E3 Flasher lub ProgSkeet kosztuje 200 złotych, a do tego jeszcze trzeba rozkręcać konsolę co skutkuje - większą szansą na brick. Ja bym osobiście wysłał konsole do jakiegoś serwisu, aby to zrobili profesjonaliści. Moje Konsole: PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX XBOX ONE S Mój komputer: Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+, Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62, RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16) DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz Odnośnik do komentarza
Raitmi Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim zdanie nie opłaca się samemu downgrade'ować konsolę. Czemu? Sam E3 Flasher lub ProgSkeet kosztuje 200 złotych, a do tego jeszcze trzeba rozkręcać konsolę co skutkuje - większą szansą na brick. Ja bym osobiście wysłał konsole do jakiegoś serwisu, aby to zrobili profesjonaliści. Wytłumacz mi co ma rozkręcanie konsoli do brick'a. A e3 flasher/progskeet można kupić za ~100zł. Odnośnik do komentarza
Aintence Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A nie lepiej kupić ProgSkeet? Większość serwisów już dawno porzuciło E3 Flasher'a, w przypadku ProgSkeet jest mniejsza szansa na brick konsoli z tego co czytałem z wpisów serwisantów. E3 Flasher lepszy poniewaz nie trzeba lutowac i jest bardzo prosty do obslugi. Po tym jak konsola zostala zdowngradowana to mozna go wyciagnac i sprzedac za taka sama cene (ja kupilem moj E3 flasher za £46 i sprzedalem za £54 ). ProgSkeet jest bardziej skomplikowany i wymaga lutowania (jest opcja bez lutowania lecz to dodatkowe $20. Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.