Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z patcherem

MateuszKerlin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj przeinstalowałem sobie system na z windows 8.1 na windows 8.1 i musiałem lola instalować od nowa. Normalnie wystarczyła by niecała noc żeby go pobrać od zera ale mam problemy z patcherem. W pewnym momencie przestaje pobierać, jest napisane że pobiera z prędkońcią 0kb/s w menadżerze zadań to samo że nie używa wcale łącza 0kb/s. Po odczekaniu kilku godzin nic się nie zmienia. Do tego momętu pobrało 1.1gb i stanęło. Zresetowałem Patchera i poszedłem spać. Gdy się obudziłem z 1.1Gb zrobiło się 800mb i poberało z prędkością 0kb/s, ponowie zresetowałem patch i po 1h to samo i z 800mb zrobiło się 600.

Dzięki z góry za pomoc.

Opublikowano

Sprawdź wagę folderu gry przed pobieraniem.  - zapisz gdzieś 

Odpal patcher i czekaj, aż Ci spadnie do 0 kb/s, sprawdź ponownie wagę folderu gry. - zapisz gdzieś

Odczekaj z 10 minut w stanie 0kb/s, sprawdź po raz kolejny wagę folderu gry. - zapisz gdzieś 

Wyciągnij wnioski i daj znać. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

też tak mam nic z tym nie rób tak już widocznie jest jak masz 0kb/s to czekaj to się dalej pobiera/instaluje lub masz problem z netem

Opublikowano

Nic nie pomaga od 4 dni pobieram lola. Po prostu patcher w pewnym ( losowym ) momencie spowalnia aż przestaje w ogóle pobierać. Nie mam problemów z netem bo wszystko inne pobiera się bez zarzutów ( gry, patche do innych gier, itp. ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...