Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Unturned jest tylko na Steama?

Stanovitz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo nie mam steama  :ninja: . Na starym kompie miałem a na tym jakoś tak przekładam to zainstalowanie i mi się nie chce. I takie pytanie steam zżera coś transferu? Nie lapie się w tym temacie.

Opublikowano

A untruded coś zżera? Pierwsze wrażenie po grafice wydaje się że, nie ale czy tak jest?

Unturned wbrew pozorom jest wymagające, jeżeli nie masz z 4gb ramu i dobrej grafy to nie ma co grać, na multi max 20 fps.

Myślę, że to też wina złej optymalizacji. ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Unturned wbrew pozorom jest wymagające, jeżeli nie masz z 4gb ramu i dobrej grafy to nie ma co grać, na multi max 20 fps.

Myślę, że to też wina złej optymalizacji. ;)

Ale ja mam namyśli zżeranie transferu danych (internetowych). Że np: 10mb za godzine.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Omg po co wiedzieć ile zżera transferu ? co ty limit 10 mb masz czy co? z takimi pierdółkami nie odczujesz różnicy e.w przy pobieraniu minimalnie.. Pobierz to zobaczysz

Edit// gra nazywa się Unturned nie UntRuned 

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może ta odpowiedź nie należy do tematu ale gry na steam bardziej przycinają. Ponieważ kiedyś miałem Garry's Mod 13 no steam i hulało więcej niż 100 fps a gdy kupiłem ścina strasznie. Zastanawiam się czy nie napisać do supportu steam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak byś miał spadki fps jest program game booster, aktualnie korzystam z laptopa z powodu awarii i bez niego w cs'ie miałem nie całe 15 fps a z tym programikiem podniosło mi do 45fps.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Hehehe, śmieszny jesteś. Ostatni Unturned na Non-Steam był wczesną Alphą rzuconą do neta. Ale to było w 2010. Teraz ze świecą tego szukać

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najprostszym wyjściem jest pobranie przez steam bo nie będziesz miał żadnych problemów z multi . Ale skoro nie chcesz to polecam poszukać na torrentach na pewno znajdziesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...