Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam, mam pytanie czy untruded jest tylko na steam'a? Czy da się go sciągnąć jakoś poza steamem? I grac w trybie multiplayer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Niestety nie, może pobierzesz, ale gra Ci nie pójdzie. Tak z ciekawości, to czemu nie odpalisz po prostu przez Steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Bo nie mam steama . Na starym kompie miałem a na tym jakoś tak przekładam to zainstalowanie i mi się nie chce. I takie pytanie steam zżera coś transferu? Nie lapie się w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie, może minimalnie, bo w końcu jesteś zalogowany do czatu itp. ale nie odczuwa się żadnej różnicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A untruded coś zżera? Pierwsze wrażenie po grafice wydaje się że, nie ale czy tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A untruded coś zżera? Pierwsze wrażenie po grafice wydaje się że, nie ale czy tak jest? Unturned wbrew pozorom jest wymagające, jeżeli nie masz z 4gb ramu i dobrej grafy to nie ma co grać, na multi max 20 fps. Myślę, że to też wina złej optymalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Unturned wbrew pozorom jest wymagające, jeżeli nie masz z 4gb ramu i dobrej grafy to nie ma co grać, na multi max 20 fps. Myślę, że to też wina złej optymalizacji. Ale ja mam namyśli zżeranie transferu danych (internetowych). Że np: 10mb za godzine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Ale ja mam namyśli zżeranie transferu danych (internetowych). Że np: 10mb za godzine. Na singlu nic nie bierze, tylko na multi jak normalna gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Na singlu nic nie bierze, tylko na multi jak normalna gra. Normalna gra czyli ? fps/rpg/RTS? Czy tyle co MajnCraft? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Stanovitz sam nie wiem ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Normalna gra czyli ? fps/rpg/RTS? Czy tyle co MajnCraft? Tyle co Minecraft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychucs Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Omg po co wiedzieć ile zżera transferu ? co ty limit 10 mb masz czy co? z takimi pierdółkami nie odczujesz różnicy e.w przy pobieraniu minimalnie.. Pobierz to zobaczysz Edit// gra nazywa się Unturned nie UntRuned Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFresh1337 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 @szelkoffy nie trzeba mieć 4gb ram , ja mam 3 i spokojnie wystarcza na gra (I to jest laptop) Pomogłem ? Licze Na Like c; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterPoniacz Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 @xFresh1337 nie trzeba mieć 3gb ram, ja mam 2 i spokojnie wystarcza na gra (I to jest stacjonarka) blyat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Smajdzio Opublikowano 10 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Może ta odpowiedź nie należy do tematu ale gry na steam bardziej przycinają. Ponieważ kiedyś miałem Garry's Mod 13 no steam i hulało więcej niż 100 fps a gdy kupiłem ścina strasznie. Zastanawiam się czy nie napisać do supportu steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin243 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 niestety nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak byś miał spadki fps jest program game booster, aktualnie korzystam z laptopa z powodu awarii i bez niego w cs'ie miałem nie całe 15 fps a z tym programikiem podniosło mi do 45fps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Hehehe, śmieszny jesteś. Ostatni Unturned na Non-Steam był wczesną Alphą rzuconą do neta. Ale to było w 2010. Teraz ze świecą tego szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagicznyCygan Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Najprostszym wyjściem jest pobranie przez steam bo nie będziesz miał żadnych problemów z multi . Ale skoro nie chcesz to polecam poszukać na torrentach na pewno znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.