julekziom123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a więc tak, gdy gram na serwerach pvp i np. wezmę enchantowany miecz to z 30 fps spada mi do ok 15-20 co zrobic by tak nie bylo ? (mam juz optifine i wszystko na najnizsze opcje) pls pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zainstaluj jakiś mało wymagający texturepack. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Przeoinstaluj mc i ściągnij mało wymagający txt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokatorke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Reinstalka gry powinna pomóc + czyszczenie kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Myślę, że mało tutaj da reinstall gry + czyszczenie komputera ponieważ, tu tylko wystarczy zainstalować mniej wymagającego TexturPacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekziom123 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 spróbuje czyszczenie a texturepack raczej nie, bo mam ten zwykly texturepack i do tego sadze, ze moze sie jeszcze przyczyniac slaby pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Degistive Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To tak : Przeinstaluj całego minecrafta i zainstaluj wersje 1.7.4 i wgraj Najstabilniejszego Optifina i powinno działać tak jak ma być. Z czyszczenia komputera raczej bedziesz miał marny wynik, może pare fps ci wskoczy. Ale błąd leży gdzie indziej. Spróbuj tego i może zadziała. Jak wy możecie napisać że to wina texturepacka ludzie..? Jak kolega nawet nie wspomniał o tym? Jak się nie uda to próbujemy dalej. Kappa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZgredzioPL Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wydaje mi się że problem leży od strony Javy. Masz Javę zgodną z system operacyjnym ? 32x bądź 64x? od tego często zależy płynność Minecraft'a i ilości FPS'ów Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1798 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Moze masz particlesy ustawione an wysokie. Sprawdź jak nie pomorze to zrób update Javy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.