Thexey Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witam. Mam problem dotyczacy poziomu zabitego gracza. jakiej funkcja trzeba uzyc zeby go otrzymać bo npc.get_level ani nic podobnego nie działa. prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
~Sielu Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak samo, zwykła funkcja: pc.get_level() Tylko że przed musi być funkcja które wybierze gracza z którego ma coś pobrać: pc.select() Odnośnik do komentarza
Thexey Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak samo, zwykła funkcja: pc.get_level() Tylko że przed musi być funkcja które wybierze gracza z którego ma coś pobrać: pc.select() when kill with npc.is_pc() begin if pc.select() pc.get_level()-30 >= pc.get_level() then cos takiego wywnioskowałem i nie działa. jak to powinno wgladac jeśli chce zeby warunek zostanie spełniony po zabiciu gracza 30+ leveli od mojego? Odnośnik do komentarza
Thexey Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 rozwiązałem juz sam. prosze o zamkniecie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.