bojawiem55 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witajcie czy wie ktoś jak zablokować komendę /msg ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Scream1337_ Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 w permissionsex nie dodawaj permisji na /msg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMolkaPL Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zaktualizować Essentials do najnowszej wersji. Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta... Do moderatora: Po co Ty to usuwasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
28901312cjn7 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 różnie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
28901312cjn7 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 mam nadzieje ze pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwarcik Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 W pluginie PermissiosnsEX nie dawaj permisji do tej komendy w twoim przypadku do msg.I koniec. mój znak rozpoznawczy to jego brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojawiem55 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Tsa ale ja chce aby gracze mogli pisać na msg ale nie mogli /msg all spróbuje zaktualizować Essentials Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rayso. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 /rg flag __global__ blocked-cmds /msg ** Użyj tej komendy na wszystkich światach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @Seldek IV ty pozwoliles dzizas. A na dodatel jest komends /emsg /essentials:msg /tell itd. zaktualizuj essa do najnowszej wersji, a jak nie to napisz. tylko pamietaj ze ty mozesz tego uzywac, ale gracze nie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W essentials dodaj uprawnienie: - -essentials.msg I jeszcze jest kilka komend tego typu, po prostu zmień w linijce wyżej "msg" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemniaczek320 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 możesz skryptem: on command /msg all:[tab]if player has permissions "msg.all":[tab][tab]stop[tab]else:[tab][tab]cancel event albo jak nie będzie działać to: on chat:[tab]if message contains "/msg all":[tab][tab]if player has permissions "msg.all":[tab][tab][tab]stop[tab][tab]else:[tab][tab][tab]cancel event zapomniałem dopisać że jeżeli gracz ma permissję msg.all to wtedy może on używać tej komendy Moje skrypty na mpc: [DL] Autorski skrypt: HERO STATS! [DL], Skrypt na event [DL], Skrypt na czaso-zmieniacz, [DL] Skrypt trollowy na crash, [DL] Autorski skrypt na podatki ! Nie bądź żyd ! Pokaż pejsy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quatres19 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Możesz w pliku Pexa lub innego pluginu obsługującego permisje usunąć essentials.msg albo wpisać komendę /rg flag __global__ blocked-cmds /msg ** [musisz mieć plugin WorldGuard] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmaragdzik Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Skrypt / Ogarnij to w essentials / zabierz essentials.msg Pozdrawiam Adminek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojawiem55 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 /rg flag __global__ blocked-cmds /msg ** blokuje również msg a ja /msg chce żeby mieli mają nie mieć msg ** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojawiem55 Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Temat rozwiązany Rozwiązaniem tematu jest zaktualizowanie pluginu essientals proszę zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.