Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak używać najnowszego RefBoosta z GUI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z tym sposobem z usuwaniem folderu żeby ominąć limit? Dziala

Nie mam pojęcia. Korzystasz z tego refboosta nowego ? Masz jakieś problemy ? Mi zamiast 15 gier grać gra 10 najpierw a potem 6 porażka ...

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego tak się dzieje?

[RefBoost D] 19:14:17 | ERROR | Fatal Error while starting the session:
[RefBoost D] 19:14:17 | ERROR | Wystąpił przynajmniej jeden błąd.
[RefBoost D] 19:14:28 | ERROR | Fatal Error while starting the session:
[RefBoost D] 19:14:28 | ERROR | Wystąpił przynajmniej jeden błąd.
[RefBoost D] 19:14:38 | ERROR | Fatal Error while starting the session:
[RefBoost D] 19:14:38 | ERROR | Wystąpił przynajmniej jeden błąd.

Do tego wyskakuje firewall na jednym koncie -,-

Opublikowano

Nie mam pojęcia. Korzystasz z tego refboosta nowego ? Masz jakieś problemy ? Mi zamiast 15 gier grać gra 10 najpierw a potem 6 porażka ...

Wszystko zależy od twoich ustawień, skoro boty grają customa to minimalna ilość graczy w grze wynosi 6, aby oczywiście dostać XP, maksymalna ilość graczy to wiadomo 10.

Nie można podawać liczb nieparzystych ponieważ za takie gry nie dostaje się XP + bot zapewne nawet nie dopuści do startu takiej gry.

Od razu uspokajam ludzi którzy boją się o brak XP za grę gdzie np. 1 bot się nie załadował. Otóż nie załadował się jedynie klient gry, bot zaś w niej jest i albo dostanie XP albo zostanie zaznaczony jako leaver. Reszta botów w tej samej grze oczywiście dostanie XP więc nie ma co się martwić.

Jedyny problem jaki zauważyłem to uruchamianie się jednego klienta za dużo (potem bot próbuje to wyrównać i raz wyłącza klienta, raz go ponownie włącza aż w końcu nie będzie więcej jak 1 klienta na konto) przez co CPU jest męczony kilka minut dłużej niż powinien, ale da się przeboleć.

Ogólnie rzecz biorąc bot jest sprawny i ładnie nabija refy, nic tylko używać!

417711489342956987022.png

Opublikowano

Wie ktoś może dlaczego po np 2-3 sesjach wgl te konta nie są expione ? tzn. wchodzę ręcznie na dane konto, które było botowane np 1h i jest tam 1 lvl i 0 expa o co chodzi ?

Opublikowano

Wywala u mnie że Aplikacja RefBoostUpdater przestała działać.

System windows 8. Starsza wersja dzialała.

empty

Opublikowano

Jak dałem start session i 10 razy logo lola się pokazało to znaczy, że trybi? :P

/edit Po jakichś 20 min zniknęły procesy lola, na stronie to konta dalej 1 lv.

Opublikowano

Jak Ci mamy pomóc jak nie wiemy ? Jeśli by ktoś wiedział to by Ci napisał ...

// "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania"

Opublikowano

Podacie link do tego unfixa czy każ dy ma wyje*ane i tylko własna dupa ich interesuje?

JAKBY KTOŚ MIAŁ UNFIX TO BY JUŻ DAWNO DAŁ.  TY OGARNIJ D*** I CZEKAJ CIERPLIWIE A NIE PROBLEM DO WSZYSTKICH!

Opublikowano

Co za dziecko... Dziwne, że większości działa

Mi działa bez żadnego unfixa , tylko ty tutaj spinasz d***, że nikt ci nie chce pomóc i dać unfixa ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...