Michu. Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 1. Wchodzisz na stronę https://www.refboo.st/ 2. Zakładasz konto: 3. Dodajesz konta na stronce: 4. Ściągasz najnowszą wersję RefBoosta ze stronki 5. Odpalasz RefBoosta jako admininistrator 6. Logujesz się 7. Konfigurujesz: U mnie wszystko jest na szaro bo aktualnie trwa sesja, ty możesz wszystko spokojnie skonfigurować. Polecam tak jak na zdjęciu, jednak dostosuj ilość botów do ilości swojego ramu. 8. Odpalasz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilLou Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Dostałeś lajka, nie spierdol tego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapim1910 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Gdy klikam Start session loop to wyskakuje mi komunikat 'Your league of legends is not up 2 date! Please update your game'. Gre mam zupdatowana a i tak mi ten błąd wyskakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu. Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 @kapim1910 a robiłeś 'fixa'? Jak robiłeś to musisz zrobić unfixa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroman23 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Zulek ty moze bedziesz wiedzial.. odpalilem tego bota na 2 sesje, dokladnie trwaly 40 minut razem. I chcialem sprawdzic lvl postaci wiec wszedlem normalnie po przez logowanie na konto a tam 1 lvl i 0 expa wiesz moze dlaczego ? Bo bot normalnie dzialal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheKamilPolska Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Czemu wywala bugsplaty i potem preparing... IDLE preparing... IDLE tak caly czas? Metińczyk z i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wszystko piknie, ale boty startują w pelnym ekranie gry... mozna to zmienic? kazda opcje juz zmienialem i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l1ght Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 usuń z folderu gry plik \Config\game.cfg tylko uprzednio zrób kopie bezpieczeństwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak usunąłem wyskakują bledy... jak nie uzywalem RefBoosta z GUI to w małym okienku się launchery odpalaly ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lgcooke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 jak zrobić tego unfixa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l1ght Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak usunąłem wyskakują bledy... jak nie uzywalem RefBoosta z GUI to w małym okienku się launchery odpalaly ;c coś więcej o tych błędach :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheThunder Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma ograniczenia na robienie kont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 coś więcej o tych błędach :>? błędem jest to, że okna z lolem się automatycznie zamykają otwierają się w dobrej rozdzielczości ale się same zamykaja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie ma ograniczenia na robienie kont? 15 kont na tydzien ale proboj robic nowe konta i usuwac folder z refboostem i on nowa moze to cos da // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 może mi ktoś podesłać dobry config? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 stary tutaj nie ma configu ... PS.Jak wpisuje hidden to one sie wlaczaja co robic ? może mi ktoś podesłać dobry config? Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheThunder Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Klikam "Browse" aby wybrac sciezke do lola i nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizbi Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 stary tutaj nie ma configu ... PS.Jak wpisuje hidden to one sie wlaczaja co robic ? stary mi chodzi o config lola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lgcooke Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Podobno jak zapłacisz za vipa będziesz mógł korzystać ze starej wersji refboost R33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzew Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nie chce mi dojsc potwierdzenie rejestracji. Jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszor2k Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 moze login zły email sprawdz i daj znac Nie chce mi dojsc potwierdzenie rejestracji. Jakiś pomysł? Milunia ! życiem Kubi Producentem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzew Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nieee e mail dobry nawet na drugim próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wie ktoś jakie są metody płatności na tym refboo.st ? // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xman123 Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jeżeli refboost gra same custromy gdzie jest jedna osoba to za to expa raczej nie ma Da się to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 ten darmowy refboost jest tak lipny, zamiast grać u mnie 15 gier to gra 10 japierdole ... // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.