Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# FIX 21.10.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

działa bez skryptu na yasou , dzięki za pomoc i sorry za nerwy ..

ps . jaka postac i skrypt najlepsza do wyccarowania gry w silver 5 ( gram duo  z kolegą na bolu )

Veigar. Uwierz mi, to jest k***a maszyna. Pod CD, E maksujesz drugie, stun na 2.5 sec w cały enemy team c 10 sec cd. Sam z s5 nim wychodziłem, teraz G2, srednio 6 gier z rzędu wygrywałem, potem jeden lose, i kolejne 6 win. Grałem na supporcie i midzie.

1qQSmS3.png

Opublikowano

ps . jaka postac i skrypt najlepsza do wyccarowania gry w silver 5 ( gram duo  z kolegą na bolu )

Katarina :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

auto smite

ryze zamieciesz ladnie 

graj rivenka ja w goldzie nia na midzie cisnelem

a co do katy co kto lubi ale jest easy do skontrowania i krucha jeden stun jedno combo i kata pada

Opublikowano

Mam problem, otóż gdy włączam laucher(czy jak to się piszę :)) to wyskakuje mi takie coś: Przykro nam! Wykryliśmy błąd bla bla i później czy chcesz naprawić to jak dam tak to się to robi w ch*j długo a jak wyjście to gdy klikam "Uruchom" nic się nie dzieje. Co zrobić? Dodam, że to się stało po wgraniu tego fixa...

#300_postów! #szpan

7729614441163031041951.png

Opublikowano

wgraj unfixa zobacz czy ci gra nadal szfankuje moze masz uszkodzone jakies inne pliki jak exe bo jezeli fixa sciagneles z oficjalnego forum to nie ma szans na taki obrot sytuacji ;)

Opublikowano

a co daje to quick smite ? ???????????????????????

Ps . ryzem chyba lipa bo to tyko 1 v 1 , myslalem nad syndrą :P

obecnie amumu jungla z L#

Ryzem 1v1 XDDD

Wypierdalasz taki burst na apc/adc, ze pada na hita, tankujesz caly team i jebiesz miliard aoe dmg'a w TF. Rzeczywiscie, 1v1 op. Jaka dywizja?

Quick smite=szybki smite, smituje po prostu-nigdy nie stracisz blue/reda/drake'a/barona  -.-

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

po co w silverze skrypty? Ooooo

Opublikowano

kurcze tez wgrywam te fixy i dalej ten sam błąd, tego L# trzeba jakoś aktualizować? zielony jestem w tych sprawach więc proszę o wyrozumiałość

Opublikowano

UWAGA!

Jeżeli komuś nie działa teraz L# trzeba odfixować lola ponieważ twórcy l# wprowadzili już aktualizację na 4.18 mini patch.

Jak odfixować?

Wystarczy wgrać stary, oryginalny plik League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...