Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na 15 referrali tygodniowo za darmo.

damo123all

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z gory przepraszam za ortografie uzywam angielskiej klawiatury dlatego nie moge uzywaac polskich znakow.

Dzisiaj pokaze wam sposob na 15 referrali tygodniowo oczywiscie trzeba miec tak min 4gb ramu.

Sa rozne sposoby na darmowe refy np emubot lecz aby robic referrale emubotem trzeba vmware i duzo zabawy.

Moj sposob jest taki : 

1. Wchodzimy na strone : https://www.refboo.st/

2. Sciagamy ich oprogramowanie i rejestrujemy sie. ( po sciagnieciu programu jak wlaczycie go to tam pisze "register" wiec mozna sie rejestrowac :)

3. Teraz czas na zalogowanie sie w programie! Po zalogowaniu macie tam male zakladki wchodzimy tam w opcje i wybieramy ile chcecie botow naraz oraz sciezke do lola. ( po pierwszym uruchmieniu bot sam pozmienia ustawienia w lolu  i zostawi plik backup czyli jak skonczymy refy mozna sobie przywrocic nasze stare ustawienia.) 

4. Po zrobieniu wszystkich czynnosci dodajemy konta do tego programu. ( konta mozna robic recznie lub sciagnac program do robienia kont z ref linku np. disgusting acc creator.

5. Nastepnie klikamy start session i powinno robic refy na tej licencji jest do 15 kont tygodniowo za darmo, mozliwe ze sa jakies obejscia ale mpc nie toleruje piractwa. 

Info________________

Bot nie potrzebuje nic do wlaczenia (vmware itd...) on odpala np 10 lolow naraz oczywiscie na najnizszych ustawieniach itd.

Kupuje boost po wbiciu wymaganego lvlu.

Automatycznie zmienia konta po wbiciu 10lvla.

PROSZE O LIKE JAK SIE PRZYDALO :D

EDIT BOT JEST TERAZ ZA DARMO PRZEZ JAKIS CZAS WIEC POBIERAC POKI MOZNA!

Opublikowano

działa ?

Działa.. teraz tylko 15 refów tygodniowo bo twórcom się hajsu więcej zachciało. Wczesniej mogłeś nawet 200 refów tygodniowo zrobić przy odpowiedniej maszynie wykupionej.

Opublikowano

Ee tam, zwykły fake =D Klikam Download i nic :) To jest zbyt proste i piękne żeby było prawdziwe ;)

Hahahhaha wtf xD

To juz od dawna jest i mozna bylo robic nieskonczonosc refow do nie dawna. Hellsing i finn ( czy jak mu tam ) Stworzyli wlasny projekt na podstawie fulcurma ktorego wczesniej finn crackowal, ktory udostepnili i teraz zaczynaja za to hajs bulic.

Osobiscie polecam do referalli VoliBota + iArama, mozna tez w ten sposob levelowac konta... ;p

Poradnik malo potrzebny.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ee tam, zwykły fake =D Klikam Download i nic :) To jest zbyt proste i piękne żeby było prawdziwe ;)

Zaden fejk to ze nie umiesz sciagnac to juz twoj problem jakos nikt inny nie ma tego problemu..;3

Hahahhaha wtf xD

To juz od dawna jest i mozna bylo robic nieskonczonosc refow do nie dawna. Hellsing i finn ( czy jak mu tam ) Stworzyli wlasny projekt na podstawie fulcurma ktorego wczesniej finn crackowal, ktory udostepnili i teraz zaczynaja za to hajs bulic.

Osobiscie polecam do referalli VoliBota + iArama, mozna tez w ten sposob levelowac konta... ;p

Poradnik malo potrzebny.

Mozna bylo ale juz nie mozna po za tym teraz jest stabilny calkowicie a wczesniej nie byl, a zawsze mozna te 15 refkow sobie nabic tygodniowo na stabilnym bocie za darmo :) w miesiac masz 60 refow :) a 15 kont szybko leci ;P 

Po za tym zaczeli brac pieniadze bo wczesniej to beta byla :D A crackowanie nic nie ma do rzeczy bo refboost to nie fulcrum ref to cos podobnego ale lepsze o wiele :)

Opublikowano

Zaden fejk to ze nie umiesz sciagnac to juz twoj problem jakos nikt inny nie ma tego problemu..;3

Mozna bylo ale juz nie mozna po za tym teraz jest stabilny calkowicie a wczesniej nie byl, a zawsze mozna te 15 refkow sobie nabic tygodniowo na stabilnym bocie za darmo :) w miesiac masz 60 refow :) a 15 kont szybko leci ;P 

Po za tym zaczeli brac pieniadze bo wczesniej to beta byla :D A crackowanie nic nie ma do rzeczy bo refboost to nie fulcrum ref to cos podobnego ale lepsze o wiele :)

posłuchaj przez pierwsze 40 min miałem Program przestał działać, a tak swoją drogą czy musze aktywować konta przez maila i wchodzić na tych kontach Na lola żeby wybrać nazwę przwywołowacza?

Chodzi mi o to że zostawiłem na całą noc miałem 17 Sessions Finished na 8 botach a gdy loguje sie na stronie lola, nie mam ani 1 konta w Refer a friend nawet na lv 5 ;3

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

posłuchaj przez pierwsze 40 min miałem Program przestał działać, a tak swoją drogą czy musze aktywować konta przez maila i wchodzić na tych kontach Na lola żeby wybrać nazwę przwywołowacza?

Chodzi mi o to że zostawiłem na całą noc miałem 17 Sessions Finished na 8 botach a gdy loguje sie na stronie lola, nie mam ani 1 konta w Refer a friend nawet na lv 5 ;3

Moze dajesz za duzo botow? za malo ramu moze byc? Nikt na tamtym forum z tego co dzis patrzalem nie ma takiego bledu. Poprostu robisz 10 kont lub tyle ile tam chcesz wgrasz na bota przez ich strone ( add accounts ) . Bot sam robi imie i kupuje xp boost. Na stronie refy pojawiaja sie do 72h.

Opublikowano

A co z karami za to? Jak Rito reaguje, skoro 15 kont założonych z tego samego IP, to musi skończyć sie banem, czyż nie ?

Watpliwe mam na koncie 150 refow zrobione na tym samym ip i nic :3, tylko ze robilem je przez jakis czas nie w 1 noc wszystkie ;P , mozliwe ze nie wszystkie na tym samym ip bo jesli w pare dni je zrobilem to moje ip sie zmienialo bo mam dynamiczne. Po za tym oni daja bany dopiero tak od 200 refow+ 

Opublikowano

Czyi śmiało, moge pobrać program, ustawić i robić refy gdy nie korzystam z kompa ? Gdybym robił 1/5 dziennie, 15 tygodniowo a 60 miesiecznie i doszedł do magicznej 150 to moge odstawić na bok i cieszyć sie refami ? Tak to wygląda w praktyce? Bez żadnych problemów ?

Opublikowano

Avast oznaczył za Malware :/

To wyłącz avasta albo odznacz w kwarantannie. Tak swoją drogą to już długo nieponabijacie tych refów, bo rito przecież wprowadza nowy referal system z ograniczeniem do 5 refów po 1000 ip. Ja kiedyś dałem donate'a dla finna i teraz mam fulcruma cały czas. Moim zdaniem lepszy bo się przynajmniej nie zacina w pewnych miejscach (champion select albo tworzenie nowej sesji, tak samo fulcrum reconnectuje a refboost nie). Nie wiem jak jest teraz z tym refboostem, ale i tak mi nie działa :D

Opublikowano

W miesiac... Swietnie, tylko szkoda, ze za ~15 dni nowy sezon jest i nie bedzie juz sie dostawac Rp z Refow ;3

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

W miesiac... Swietnie, tylko szkoda, ze za ~15 dni nowy sezon jest i nie bedzie juz sie dostawac Rp z Refow ;3

30 refow do nowego sezonu da sie zrobic ;)

Mam pytanie jak dodać zrobione konta do  tego bota ?

Na stronie wejdz i kliknij community i tam add accounts ;)|

Opublikowano

Jak ktoś nie był cebulą tylko dał donate dla finna to dostaje tak jak ja cały czas console cracked fulcruma. Także niech się ludzie męczą z crashami i bugami w tym refbooscie. :D

Opublikowano

LOL

Jak to xD?

Mi nie działa.. piszę ,że mam niby z nieaktualizowaną wersje lola lub program...Ktoś wie jak to fix'nąć ,by mi normalnie działało?

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...