Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Texture Hack V8 Craig87

Ghost1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mam pytanie mozna za to bana dostac bo juz 1 miaemn za wh i nie chcialbym znow dotac ;/?

Jak dotąd nie dostałem bana za to więc .. narazie nie wykrywalne laugh.gif masz +

polecam to mam go od założenia tego tematu i bana nie dostałem ;]

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

niewykrywalne, poniewaz VAC nie banuje za podmiane tekstur... tak jak np w CS'ie :) ale mysle ze w jakichs ligach (o ile istnieja) to jest zabronione... najgorsze jest tlumaczyc ludziom, ze to nie jest hack ani cheat, tylko podmiana tekstur na bardzo ubogie drzewa i krzaki :D. ale fajnie sie strzela ze spawnu na derial przez te wszystkie drzeffka :) 5 i + ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmmmm... |Chcialbym miec ludziki na czerwono i niebiesko claymory bronie aa drzewa itd. chcialbym miec normalnie tylko niewiem jakie pliki za to odp. za pomoc dam + i 5 !!!

+ <3

Opublikowano

Mogę wiedzieć jaki jest % na bana? używam steama... myślę że za podmianę plików nic nie zrobią?...

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mogę wiedzieć jaki jest % na bana? używam steama... myślę że za podmianę plików nic nie zrobią?...

0%

Vac nie banuje za skiny.

Opublikowano

Ostatnio była aktualizacja i mogli cos pozmieniac...

Nie mogli zaktualizowac vaca bez informacji ze banuja za skiny, jesli by tak zrobili zaskutkowaloby to tysiacami banow nie tylko w mw2.

Opublikowano

Czekam na nową wersje! Hack zpatchowany, kiedy odpalam grę wyskakuje komunikat, żeby ściagnać te orginalne pliki lub wysłac im te ,które mam na kompie żeby je sprawdzili.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czekam na nową wersje! Hack zpatchowany, kiedy odpalam grę wyskakuje komunikat, żeby ściagnać te orginalne pliki lub wysłac im te ,które mam na kompie żeby je sprawdzili.

o.O

Ja normalnie gram, zero komunikatow.

Opublikowano

Error during initialization:

Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Modern Warfare 2 is run from the correct folder.

Help please ^^

@Edit: juz wszystko ok. Nie wiedziałem jak zacząć i początkowo usunąłem fileSysCheck.cfg z iw_00 :>

ChangeLog Katharsis

Ustawienie nagród za questy []

Napisanie Questów []

Client [Client nie bedzie dostepny tylko launcher wazacy 200/300 mb, update kolejne beda skromne] [Download planowany na 16/7 lipca] [X]

Zmiana oraz ustalenie dropu [X]

Opublikowano

Witam czy autor wstawki moglby powiedzieć co nalezy skopiować by tylko byly podmienione modele graczy i broni...bez drzew i innych ;) dziekuje

Opublikowano

A da sie tak,aby tylko wrogi team był "kolorowy"?

Jakbys caly czas byl tylko w jednej druzynie to daloby sie ustawic przeciwnej inny kolor, ale w mw2 losowo wybiera teamy.

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam takiego hacka tylko z texturami :D zaraz wam upnę :] Przy jego instalacji wystarczy skopiować plik tylko do folderu z tymi plikami .iwd :DD

Informacja:

-hack tylko zmienia skiny graczy, czyli nie usuwa drzew itp.

-kopiujemy go do folderu main :P i to tyle a niżej download

-Hack by ME !

Download:

http://www.speedyshare.com/files/25269538/z_texturehack.iwd

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=abefa8ca7f302605c48d74cb6bc2c9caafac39fdcc269739ae440adacbb513ba-1290359296

//Poprawiłem ;)

us4l.gif

eragon68.png

nfsw_NORRINPL.png

78362566.gifPiszę poprawnie po polsku. 78362566.gif

Pomagam, bo lubię. Jakieś pytania? PW.

Opublikowano

Niekoniecznie musi się to tak nazywać.

Chodzi o to, że gra wczytuje po kolei pliki .iwd, ale jeśli napotka inne pliki z tak samo nazwanymi plikami wewnątrz pliku .iwd to je zastępuje.

Przykładowo jest plik oryginalny o nazwie 123.iwd, a w nim pliki 123.iwi oraz 456.iwi

Jeśli wrzucisz na przykład plik 678.iwd (czyli o innej nazwie), a w nim będą pliki 123.iwi i 456.iwi, to pliki zostaną "nadpisane", dla gry "ważniejsze" są pliki "zewnętrzne".

Tak więc nie jest ważna nazwa pliku, ale co jest w środku. Jak grałeś w W:Enemy Territory to będziesz wiedział...

Ale skan powinien być :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...