Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

TO moj pierwszy post w na tym forum takze prosze o wyrozumialosc nie zakladalem wczesniej postow ze wzgledu na to iz sam znajdowalem odpowiedzi.. Jednak teraz potrzebuje waszej pomocy :D

Po zalozeniu serwera chamachi tworzy sie nowe polaczenie sieciowe z takim samym adresem fizycznym jak moje polaczenie radiowe .. po zalozeniu serwera i probie zalogowania sie do bazy danych do mojego serwera otrzymuje komunikat o konflikcie adresow ip i na konsoli Virtual PC na serwerze wyskakuje rowniez komunikat o konflikcie tylko inaczej to serwer ujal i po ang.

Co mam robic ?

A i jeszcze jedno wczoraj bylo wszystko dobrze . Po zalozeniu serwera i zalogowaniu sie do bazy serwer przez program navicat zrobilem gma po restarcie serwera juz do tej bazy nie moglem sie zalogowac wystepuje blad 2003 nie wiem o co tutaj chodzi wszystkie dane sa poprawnie wpisane sprawdzalem ustawienia serwera zgadzaja sie z danym w konfiguracji navicate moze ktos mi pomoc ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Może jaśniej? Ale spróbuje pomóc

Sprawdź Sysinstall przed wszystkim

Czy zmieniałeś adres IP Hamachi???

Sprawdź PortMap

Tak jak mówiłem nie wiem za bardzo w czym rzecz ^^

34f175c6f4fc1946.png

Daj mi

add.png

Opublikowano

eeeeeeee co to jest CHAMACHI????

Po cholere takie posty piszesz, na goglach można napisac "hamachi" wiesz ? :P A co do tematu to troche niezrozumiałe to , wyjaśnij o co ci chodzi

Opublikowano

@UP popieram Cię

@UP2 Hamachi to program umorzliwiający łaczenie się z rożnymi sieciami a także komunikator typu Gadu-Gadu ^^

34f175c6f4fc1946.png

Daj mi

add.png

Opublikowano

@topic

Ten błąd 2003 to , że nie serwer jest off to znaczy , że nie działa , niby go włączyłeś , ale nie jest w pełno ON.

Podaj te błędy jakie Ci wyskakują w Vpc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...